Rapid Marius Sumudica sahtior Liga 1

Rapid scoate bani si din cantonamente! Vezi pe ce suma joaca giulestenii amicalele tari din aceasta iarna:

Criza de la Rapid e atat de mare, incat giulestenii nu rateaza nicio ocazie sa faca rost de bani si in pauza competitionala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2010, 08:56
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2010, 09:04

Orice meci este pentru Rapid o sansa de castig. Asa se face ca atat cantonamentele, cat si turneele de pregatire din aceasta iarna au fost in asa fel pregatite de conducerea clubului pentru a aduce castiguri financiare. Rapid a renuntat la meciuri amicale pentru a merge in Spania, unde va juca in ianuarie intr-un turneu de 16 echipe, unde fondul de castiguri este de 110.000 euro, scrie ProSport.

Turneul Coppa de Sol, organizat de un agent grec, se va disputa in perioada 24 ianuarie - 10 februarie langa Alicante. Giulestenii au asigurate sapte meciuri si daca va castiga toate cele 7 meciuri plus finala, va incasa marele premiu de 40.000 de euro, suficienti bani pentru a scoate o parte din cheltuielile pe cantonament. Echipa de pe locul 2 va lua 30.000 de euro, iar cele care vor termina turneul pe 3 si 4, vor castiga cate 20.000 de euro. La acest turneu si-au anuntat prezenta 7 echipe bune din Europa, printre care Sahtiorului lui Mircea Lucescu, Rosenborg, campioana in Norvegia, dar si Spartak Moscova, locul 4 din Rusia. Celelalte patru echipe care s-au mai inscrie IFK Göteborg, Valerenga, Viktoria Plzen, Odense.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies