Radoi: "Reactia lui Dica mi s-a parut o reactie normala"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Februarie 2008, 15:21
"GIGI BECALI TREBUIE SA NE DEA LINISTE, SA NE ACHITE SALARIILE..."

Mirel Radoi spune ca schimbul de replici dintre Dica si patronul Becali nu trebuie exagerat. Capitanul Stelei a declarat ca fiecare jucator trebuie sa-si vada de treaba lui, mai ales ca sunt invatatai cu declaratiile patronului. Radoi spune insa ca Dica a avut o reactie normala, pentru ca nu a acuzat pe nimeni:

 "Nu stiu exact ce discutii are fiecare jucator cu patronul. Cred ca fiecare jucator trebuie sa-si vada de treaba lui, pentru ca ne-am invatat cu declaratiile lui Gigi Becali dupa un meci. Deja stim ca dupa fiecare meci pierdut este mai nervos si trebuie sa se ia de cineva. Mi s-a parut o reactie normala, cea a lui Dica. Nu a acuzat pe nimeni, nu a vorbit de rau pe nimeni, nu a trebuit sa raspunda cuiva anume.

"Gigi Becali pe banca la meciul cu CFR? Deja o dam in altele!!! Am auzit de maseur acum, mai avem putin si ne punem palarie, mustata, ne deghizam. El este acolo sa ne asigure o liniste, sa ne achite primele, salariile, nu se pune problema asa. Deja facem misto inaintea unui meci important. Nu mi-e teama de arbitraj, nu ma intereseaza, chiar daca vad cum sunt arbitrate alte echipe. Suntem platiti sa jucam. Sunt oameni care trebuie sa faca galagie cand suntem defavorizati sau sa recunoasca atunci cand suntem favorizati", a spus Mirel Radoi.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT