Petre Grigoras Adrian Mititelu FCU Craiova Nicolo Napoli Superliga

"Râdeam singur când am auzit!" Petre Grigoraș face o paralelă între doi actori de legendă și duo-ul Mititelu - Napoli 

Echipa lui Nicolo Napoli întâlnește duminică seara FCSB, de la 21:00, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:49

Petre Grigoraș, antrenor la Axiopolis Cernavodă, a comentat revenirea italianului Nicolo Napoli la formația patronată de Adrian Mititelu.

Fostul atacant de la Farul a realizat o comparație interesantă între felul în care s-au despărțit și s-au împăcat Napoli și Mititelu cu povestea de dragoste dintre două stele ale cinematografiei Elizabeth Taylor și Richard Burton, caracterizată prin răsturnări de situație și lux la cote înalte. 

  • Petre Grigoras revine in fotbal! Cu cine a semnat

Petre Grigoraș: "Napoli și Mititelu îi depășesc pe cei doi!"

Liz Taylor a fost inclusă pe locul 9 în 1999 de American Institute în TOP 100 actrițe din toate timpurile. Toată situația de la FCU l-a determinat pe Grigoraș să se gândească la... celebra actriță care s-a stins din viață pe 23 martie 2021, la vârstă de 79 de ani.

“N-ați văzut care e filosofia acum? Antrenori bătrâni? Acum vor tineri, se schimbă ei între ei acolo. Pleacă unul, vine celălalt. Mi-am luat gândul de la astfel de lucruri, nu-mi mai fac iluzii. Îmi urmez cursul vieții așa cum e el, cu Cernavodă, cu copiii.

Nici n-am auzit de așa ceva. De 2-3 ori, de 4 ori, da, dar de 9 ori, nu. Râdeam singur când am aflat că revine Nicolo Napoli. Cred că e o asemănare între Richard Burton și Elizabeth Taylor.

Dar Napoli și Mititelu îi depășesc pe cei doi. E totuși un sentiment puternics, să reușești să treci peste despărțire și să revii la vechea dragoste. Respectul ăsta e extrem de profund dacă poți să-ți calci pe suflet de 9 ori. Chiar e greu de înțeles, dar iată că se întâmplă”, a declarat Petre Grigoraș, potrivit Sport Total FM.

ARTICOL RECOMANDAT

  • FCU joacă în această seară, de la 21:00, pe teren propriu, cu FCSB. Partida contează pentru etapa a 18-a a Superligii.
  • FCU e pe locul 15 (penultimul), cu 16 puncte după 17 partide disputate în Superliga

Pandurii Târgu Jiu a fost ultima echipă pe care Grigoraș a antrenat-o în Liga 1, în sezonul 2016-2017. A fost al treilea ”mandat” la echipa gorjeană, după cele din 2010-2013, respectiv 2014. Petre Grigoraș a strâns, în total, 347 de meciuri la nivelul Ligii 1 (141 de victorii, 85 de rezultate de egalitate și 141 de înfrângeri).

Cel mai lung ”mandat” al lui Petre Grigoraș a fost la Oțelul Galați, între 2006 și 2009. (124 de partide, 54 de victorii, 22 de rezultate de egalitate și 48 de înfrângeri)

VIDEO - Adrian Mititelu despre Nicolo Napoli

Modifică setările cookies