Publicul nu se înghesuie la CFR Cluj - FCSB! Câte bilete s-au vândut cu două zile înainte de meci 

FCSB CFR Cluj CFR Cluj - FCSB stadion dr constantin radulescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 13:06
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 13:07

FCSB se va deplasa pe terenul CFR-ului, în runda 24 din campionat. 

FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul Constanța, 2-3, din etapa a 23-a. Roș-albaștrii au încasat două goluri în ultimele 80 de secunde, iar reușitele lui Ionuț Larie (36 ani) și Andrei Borza (17 ani) au făcut-o pe gruparea pregătită de Mihai Pintilii (38 ani) să se îndepărteze la 9 puncte de liderul CFR Cluj.

8.000 de bilete vândute la CFR Cluj - FCSB, cu 48 de ore înainte de meci 

Următorul meci pentru FCSB este chiar cu CFR Cluj, pe 5 februarie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Însă, cu 48 de ore înainte, gazdele au vândut doar 8.000 de bilet, potrivit ProSport, în ciuda faptului că oficialii din Gruia se așteptau la un interes mai mare din partea publicului, având în vedere că e un duel între echipele care s-au bătut în ultimii ani la titlu. 

Cu toate acestea, CFR Cluj anticipează că până la startul meciului vor fi în tribună 15.000 de spectatori.

Alexandru Bourceanu nu i-ar recomanda FCSB-ului să-l titularizeze pe Iulian Cristea 

În lipsa lui Joyskim Dawa (26 ani), care e suspendat din cauza cartonașului roșu încasat cu Farul Constanța, Alexandru Bourceanu (37 ani) îi avertizează pe roș-albaștrii că s-ar expune la un risc colosal dacă l-ar titulariza pe Iulian Cristea (28 ani).  

Fostul căpitan al FCSB-ului consideră că fundașul central nu poate să suțină 90 de minute împotriva campioanei României, la 8 luni distanță de la ultima partidă jucată. 

„Absența lui Dawa va conta, el va juca titular întregul sezon. Nu au pe bancă o soluție clară pentru poziția de fundaș central. Sigur, joacă Haruț. E un risc imens pe care și-l asumă echipa cu Cristea, de a juca un meci de 90 de minute. Pentru a construi minute de joc durează undeva la 2 luni, asta pentru o construi 90 de minute. În mod normal, începi cu 25 de minute, pe urmă iar 25 de minute. Trebuie să iei în calcul, în ce meci a intrat 25 de minute? Într-unul greu sau ușor? Apoi mergi către 45 de minute. Tocmai asta e ideea, poți să ai un meci în care echipa ta stă în jumătatea adversă, și atunci pentru un fundaș central sau mijlocaș la închidere intensitatea nu e foarte mare, sau poți avea un meci în care stai numai în careul propriu și atunci trebuie să performezi o grămadă de acțiuni pe minut. 

După ce a stat 8 luni, speri să nu aibă mici accidentări care îl dau înapoi pentru 2-3 săptămâni, din cauza încărcăturii de meci. Riscul e foarte mare. Jucătorul își asumă un risc, clubul își asumă un risc cu un jucător care s-a accidentat la echipa națională și are potențial să plece în străinătate”, a declarat Alexandru Bourceanu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!