VIDEO EXCLUSIV Prunea a găsit principalul „vinovat” pentru situația în care se află Florinel Coman la FCSB

Florinel Coman, cel mai scumb jucător român transferat de o echipă din România. FCSB a plătit trei milioane de euro în momentul în care l-a transferat de pe fotbalistul de bandă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 11:15
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 11:21

Coman a trecut prin mai multe accidentări în ultimele două sezoane, iar după revenirea pe teren fotbalistul de 24 de ani nu a mai reușit să-și recapete forma.

„Florinel Coman este un caz cu totul diferit față de ce vorbeam de Băluță, Nedelcu și așa mai departe. Lui Florinel Coman ceea ce i se întâmplă, i se întâmplă numai din cauza lui. 

Ce vină are Hagi că l-a crescut cum a crescut. Cât a venit la Steaua (n.r. - FCSB) a venit și pe o sumă foarte mare, dar calitatea lui și din punct de vedere fizic era fantastic. Când pleca de pe loc ruptea terenul.

Problema este numai la el. Nu este la Hagi sau... Jucătorii care au plecat de la Hagi, sigur că mulți nu au confirmat afară, dar întorcându-mă la ceea ce ai spus tu mai devreme, acea generație. A fost acel turneu final la care toată lumea s-a aprins. Haideți să vedem câți fotbaliști, plecând din poartă au confirmat”, a spus Florin Prunea la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB l-a transferat pe Florinel Coman de la Viitorul (acum Farul Constanța) în 2017, plătind o sumă uriașă pentru fotbalul românesc: 3.5 milioane de euro, în condițiile în care fotbalistul avea atunci o cotă de piață de 1.5 milioane de euro.

6 milioane de euro a fost cota cea mai mare pe care Coman a atins-o, în 2020, însă acum când a fost forțat de Becali să facă un pas în spate, a ajuns la 3.5 milioane de euro.

Becali crede că viața extrasportivă îi afectează evoluțiile lui Coman

„Îți dai seama cine e Coman, mă? Tu nu știi cine e Coman? Coman e cel mai mare fotbalist al planetei. Tu nu știi cine e? Ia el mingea și bate și dă pasă la portar, mă. Ce să faci? Nu avem ce. Nici nu vreau să mă duc și să țip și să urlu. Îmi ajunge cât am țipat și am urlat. Mai poate Coman să joace? Antrenează-te, bă, dacă vrei să joci! Eu cred că nu mai poate.

Nu îmi pun baza în el, nu mai cred deloc că poate fi fotbalist.  Nu mai are forță. I-a dat Tavi Popescu o pasă și nici nu a mai alergat după minge. Nu mai are nici plecare de pe loc.

El știe fotbal, că nu se uită. Dar trebuie ca mintea să fie în colaborare cu trupul. Dacă mintea vrea ceva, iar trupul nu poate intervine neîncrederea. Vrei să faci ce vrea mintea, dar trupul nu mai poate. Dar de ce? Acum vorbesc simplu ca să înțeleagă el. Când tu ai avut trupul bolnav, trupul trebuie antrenat. În loc să antrenezi trupul, zici «Hai să-ți dau...». Nu mai zic mai mult, că fac păcate. Știe el foarte bine la ce mă refer și ce face el”, a declarat Gigi Becali la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies