Primul antrenor care anunta ca e GATA sa-i ia locul lui Teja la FCSB: "Nu mi-e frica de Gigi, de ce sa ma tem?"

Becali nu trebuie sa caute departe daca vrea o noua schimbare pe banca FCSB.

Lider in B cu Clinceni, Ilie Poenaru spune ca e gata de o provocare superioara. FC Clinceni e controlata de Vasile Geambazi, fostul patron din acte al FCSB. Intre cele doua cluburi exista o colaborare in privinta schimburilor de jucatori.

Poenaru nu vrea sa-i ia acum locul lui Teja. I-ar placea sa promoveze in Liga 1 cu Clinceni.

"Nu suntem un satelit al Stelei! Noi colaboram cu FCSB, avem jucatori tineri luati de acolo. Daca jocul pe care-l practicam ne duce sus, vom promova, nu ne dam la o parte. Eu nu stiu care e situatia colaborarii cu FCSB, pe mine ma intereseaza echipa. Am avea bani sa intram in prima liga. Nu exista presiune pe noi, nu avem obiectiv promovarea. Cei care ne conduc, asta ne-au zis: daca jocul ne duce in prima liga, e cale libera, avem sustinere
", a spus Poenaru dupa victoria cu ACS Poli, 3-1 la Timisoara.

Poenaru il anunta pe Becali ca n-ar avea nicio problema cu stilul sau: "N-am emotii, de ce nu accept? Totul tine de comunicarea cu Gigi! Ce se intampla acum la FCSB nu e treaba mea. Ei au un antrenor foarte bun, care imi e si prieten. Sper sa-si revina, au cei mai buni jucatori din tara. Probabil trebuie sa schimbe ceva. Daca Gigi ma oferteaza, de ce sa nu accept? Nu mi-e frica sa lucrez cu Gigi!

Poate unii dintre jucatorii de acolo nu-si dau seama la ce club sunt. Trebuie sa stii ca atunci cand esti acolo conteaza doar campionatul. Steaua e Steaua! E normal ca Gigi sa puna presiune, trebuie sa te obisnuiesti cu asta".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies