Primarul din Târgu-Jiu îi ia apărarea lui Iordănescu: ”Un scandal determinat de oameni care nu și-au auzit numele”

edward iordanescu Pandurii Targu Jiu Superliga Edi Iordanescu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 22:47
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 23:01

Marian Condescu i-a atacat pe Narcis Răducan și Edward Iordănescu pe motiv că cei doi ar fi băgat Pandurii Târgu-Jiu în faliment.

Falimentul lui Pandurii Târgu-Jiu este unul dintre subiectele ce au țiunut capul de afiș al presei în ultimele zile, în România. Marian Condescu a iscat acest scandal, după ce i-a acuzat pe Narcis Răducan și Edward Iordănescu că ar fi băgat echipa în faliment.

Atacul a venit la doar câteva zile după ce Edward Iordănescu a fost numit în funcția de selecționer al României. Antrenorul ales de FRF era acuzat că avea un salariu mult peste nivelul bugetului echipei și că ar fi cerut în instanță ca echipa să intre în faliment.

Atât Edward Iordănescu, cât și Narcis Răducan au reacționat în acest caz. Marcel Romănescu, primarul din Târgu-Jiu, este de partea celor doi, considerând că disputa este doar o mișcare de ”marketing”.

Văd că s-a născut un scandal foarte mare la nivel național. Dar e determinat de oameni care nu și-au mai auzit numele în spațiul public. Eu mă bucur sincer că un fost antrenor al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu astăzi este antrenorul echipei naționale.

Aș fi zis că ne mândrim cu faptul că Târgu Jiul a fost unul dintre cluburile de la început și uite că Edi Iordănescu a confirmat. Federația Română de Fotbal a avut mai multe criterii când l-a selectat pe Edi Iordănescu și cred în oamenii tineri”, a declarat Marcel Romănescu la Accent TV.

Narcis Răducan, reacție amuzantă 

Narcis Răducan a susținut că declarațiile lui Marian Condescu sunt mincinoase. El a glumit, spunând că soția lui l-a întrebat ”unde sunt banii?”.

"Cea mai mare problemă a fost că m-a întrebat soția unde e diferența de bani. Auzi, 30.000 de euro, cât are Tănase la FCSB! Serios, trebuie să vorbim și de credibilitatea celui care face aceste acuzații.

Sunt multe semne de întrebare. Dacă vrei, îți spun în premieră, 8.500 de euro era salariul. Nu e un salariu mic, dar era în concordanță cu performanța obținută, locul trei, cupele europene. Existau și multe bonusuri de performanță pe care le-am îndeplinit cu ajutorul lui Edi și al echipei.

Erau la final de sezon, eu nu luam prime de joc. Este exclus și probabil e vorba de lei, nu de euro, un detaliu mic. E vorba de mine, problema nu a fost mare decât în discuțiile cu soția", a spus Narcis Răducan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!