Primarul Bucurestiului a exasperat lumea fotbalului: Arena Nationala ramane inchisa, FRF da in judecata Primaria! Negoita: "Niste incompetenti!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2016, 13:17
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2016, 20:54

Razvan Burleanu vine diseara la Sport.ro, ora 21:00. Pune-i aici o intrebare!

Primaria Bucuresti nu isi asuma raspunderea pentru deschiderea Arenei Nationale si invoca un proces birocratic stufos, prin care o lege trebuie sa fie promulgata de presedinte, pentru a le permite autoritatilor sa deschida portile stadionului.

Lipsa de reactie a Primariei fierbe la foc mic lumea fotbalului. Federatia e frustrata ca se poate face de ras la amicalul de lux cu Spania, iar Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, a fost nevoit sa mute meciul de Cupa cu Steaua in Stefan cel Mare, ceea ce inseamna incasari mult mai mici de pe urma biletelor.

FRF a luat astazi decizia sa actioneze in instanta Primaria Municipiului Bucuresti.

Daca portile Arenei Nationale nu se vor deschide, nationala Romaniei e obligata sa isi gaseasca alte 'case' pentru meciurile cu Lituania si Spania, pe 23 si 27 martie.

Din cauza gazonului prost, Cluj Arena nu poate gazdui doua partide si patru antrenamente intr-un interval atat de scurt.

"E incompetenta si lipsa de barbatie sa nu iti asumi responsabilitatea unor decizii. E pacat sa nu organizam astfel de meciuri pe un stadion ca National Arena" - Ionut Negoita.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!