Luni 29 Februarie 2016, 17:51

NATIONAL ARENA RAMANE INCHISA! Burleanu a primit replica din partea Primariei: "Legea trebuie respectata, nu avem aviz ISU!" Meciul cu Spania, la Cluj!

Romania - Spania la Bucuresti nu mai e o certitudine. Discutiile dintre Primarie si FRF sunt din ce in ce mai dificile.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

UPDATE! Primaul Capitalei i-a raspuns imediat lui Razvan Burleanu. National Arena ramane inchis pana cand va primi autorizatie de functionare. 

"Atata timp cat nu este respectata legea si legea nu ne permite sa organizam in siguranta acele evenimente culturale si sportive, eu imi mentin pozitia.

Este la vot o lege. Ea nu a fost promulgata inca. Nu a intrat in vigoare. Dupa ce va intra in vigoare, o sa analizam si o sa vedem ce hotarare luam la momentul respectiv. Dar pana atunci, daca nu avem autorizatie de siguranta la incendiu eliberata de ISU, nu ne putem folosi stadionul. Ramane inchis", a declarat Razvan Sava, potrivit Digi.

 


Burleanu spune ca Primaria trebuie sa dea raspunsul final in privinta redeschiderii stadionului pana maine la pranz. In caz contrar, amicalul cu Spania de pe 29 martie se muta pe Cluj Arena!

Burleanu se ia de primarul interimar al Capitalei. Razvan Sava a anuntat in repetate randuri ca se opune deschiderii National Arena cat timp nu are toate documentele in regula.

 5 comentarii
 • 1 2016
  e o rusine ce se intampla cu national arena e o rusine forte mare ce se in tampla cu national arena unde e raspunderea petru tot ce se in tampla da ca ai bani sau faima trebuie sa ai si creier ca sa gandesti da ca nu se rezolva cazul acesta echipa nationala se face de ras si mai vrem si la euro 2016 nu vedeti ca astea isi bate joc de echipa nationala gica sa mai ai incredere in astea de la primarie...
 • 29 2016
  Consultantu' Daramati-l si faceti doua mai mici!...
 • 29 2016
  JJ ca in bucuresti se mai fura doar in Somalia, aia is pirati !...
 • 29 2016
  Orasul cu Stadion PUBELA Ce raspuns vreti sa va de-a ``IUBITI BUCURESTENI ACEASTA MINUNATA PUBELA (STADIONUL) VA REPREZINTA SI A COSTAT O GRAMADA DE BANI`` Voi va imaginati ca astia au fraiele natiei inclusiv a NV Romaniei de mai bine de 60 de ani....
 • 29 2016
  ana Pai ,cum sa dea daca nu au actele in regula? Doamne fereste de o alta tragedie, cine se incumeta sa raspunda pt. 50000 de oameni ??? Mai sigur este la Cluj iar spaniolii nu cred ca vor zice ceva....
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT