Steaua Ovi paula seling Liga 1

Primaria a INTERZIS defilarea Stelei in Bucuresti! Surprizele pregatite de campioni pentru titlul 25:

Steaua nu se va putea bucura in oras dupa meciul de maine seara cu Otelul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:35
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 19:08

Primaria Bucuresti nu a permis Stelei sa defileze prin Bucuresti dupa meciul cu Otelul, asa cum au dorit oficialii ros-albastrilor, anunta ProSport

Toate echipele din Europa defileaza prin oras in autocare descoperite dupa castigarea de trofee, insa oficalii Primariei s-au temut de incidente, dupa manifestarile de la meciul cu Petrolul de sambata seara. 

Stelistii au programat un foc de artificii pe National Arena la finalul meciului cu Otelul si doreau sa se intalneasca cu fanii din nou in Piata Constitutiei. "Va fi un show nemaivazut in Romania", a anuntat Reghecampf in urma cu cateva zile. Planurile lui au fost date peste cap de Primarie, care nu a dorit sa isi asume riscul aparitiei unor incidente pe traseu. 

CUM SARBATORESC STELISTII:

Din spectacolul oferit suporterilor va face parte un spectacol de lumini si lasere grandios, demn de o echipa campioana premiata pe cel mai mare stadion din Romania, anunta www.steauafc.com

De asemenea, artistul Mihai Napu si Prim-Tenorul Operei Nationale, Iordache Basalic vor sustine recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului. Momentele artistice vor fi urmate de un ultim recital, care le va apartine reprezentantilor Romaniei la Eurovision, Paula si Ovi, care si-au declarat dragostea pentru Steaua in mai multe randuri.

 

ANUL TRECUT AU DEFILAT!

Steaua a primit acceptul pentru parada dupa succesul de anul trecut, insa Primaria a fixat ora 23:00 limita pentru manifestarea din PIata Constitutiei. Astfel, meciul cu Brasov din ultima etapa a inceput la ora 18:00 iar la ora 21:00 stelistii plecau spre Palatul Parlamentului. Au petrecut doua ore alaturi de cateva mii de fani. 

Modifică setările cookies