Prima reactie de la Targu Mures despre plecarea lui Dan Petrescu: "Galca si Miriuta, posibili inlocuitori. Joi luam o decizie"

Targu Mures traieste... cel putin pana joi. Managerul clubului, Bogdan Mara, a anuntat ca toti jucatorii, mai putin Vasile Maftei, raman sa joace Supercupa cu Steaua. "Ceea ce se intampla acum e doar o problema temporara", a precizat oficialul clubului ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 12:00
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 12:16

Atras de banii chinezilor, Dan Petrescu va lua o decizie finala abia dupa Supercupa cu Steaua.

Oficialii de la Targu Mures au si planul de rezerva. Costel Galca ar putea ajunge pe banca echipei cu care s-a batut pana in ultima etapa pentru titlu sezonul trecut.

"Ceea ce se intampla acum e doar o problema temporara. Au fost niste discutii ieri. Nu s-au schimbat multe lucruri, s-a pus doar problema modului in care banii se vor plati catre jucatori. Li s-a explicat, s-au gasit alte solutii, majoritatea jucatorilor au inteles si vom continua ceea ce am inceput."

"Jucatorii vor ramane conform contractelor pe care le au. Singurul jucator care a plecat este Vasile Maftei."

"Situatia lui Dan Petrescu va fi discutata joi, dupa Supercupa. E adevarat ca el are o oferta din China, dar deocamdata este antrenorul nostru."

"Sigur ca exista solutii, avem 2-3 idei.. Si Costel Galca, si Vasile Miriuta, dar sunt si alti antrenori cu care vom discuta. Dar deocamdata il avem pe Dan Petrescu, nu ne gandim la altceva", a declarat Bogdan Mara la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!