Prima reactie a clubului ASA dupa avalansa de vesti negre de la Targu Mures! Conturile, sub sechestrul DNA, Dan Petrescu pleaca

ASA Targu Mures Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 10:47
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 11:05

Dan Petrescu pleaca de la Targu Mures | Clubul s-ar putea desparti de mai multi jucatori adusi in aceasta vara | Toate conturile clubului sunt sub sechetrul DNA

Clubul ASA Targu Mures a postat pe site-ul oficial un comunicat privind situatia sufocanta de la club.

"Conducerea ASA Tirgu-Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei.

Aceasta masura a blocarii conturilor a fost contestata de club in instanta, urmand sa se judece solicitarea asociatiei.

In aceste conditii, conducerea clubului va regandi strategia viitoare a intregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restantelor catre jucatori si catre personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului isi reafirma atitudinea sa de totala transparenta si colaborare pentru clarificarea cat mai urgenta a cazului.

Insa, avand in vedere ca situatia juridiciara este in derulare, in acest moment nu putem oferi detalii si informatii suplimentare."

Conturile clubului, sub sechestrul DNA

Toate conturile clubului ASA Targu Mures sunt sub sechestrul DNA, anunta DigiSport.

Procurorii investigheaza modul in care a fost finantata echipa in ultimii ani, iar cele mai pesimiste voci vorbesc chiar despre posibilitatea ca echipa sa se desfiinteze, mai precizeaza sursa citata.

Vestea ca Dan Petrescu ar putea pleca de la ASA dupa Supercupa cu Steaua a fost primul semn clar al instabilitatii de la Targu Mures.

Panica s-a instalat rapid si in randul jucatorilor, care se tem ca ar putea ramane fara bani.

 

In primavara acestui an, atat primarul Dorin Florea, cat si viceprimarul Claudiu Maior, om important in conducerea clubului de fotbal, au fost audiati de procurorii DNA, fiind suspectati de implicare in finantarea ilegala a echipei din bani publici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!