Cristi Balaj CFR Cluj Emmanuel Yeboah slavia praga - cfr cluj Superliga

Slavia Praga vrea să transfere un jucător dela CFR Cluj? Anunțul făcut de Cristi Balaj: ”Au zis că sunt interesați”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că Slavia Praga a pus ochii pe un jucător din lotul campioanei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:10
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:10

Este vorba despre Emmanuel Yeboah (19 ani), care evoluează din luna martie pentru campioana României. Chiar dacă este încă la o vârstă fragedă, atacantul din Ghana a reușit să impresioneze în tricoul echipei din Gruia.

Balaj a dezvăluit că cei de la Slavia Praga s-au arătat interesați de Yeboah, care este evaluat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro.

Slavia Praga a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj!

”Cu excepția jucătorului Ibrahim (n.red. - Mbaye), care este component al naționalei Senegalului, jucător care are peste 140 de meciuri în Serie A, am adus doar tineri. Avem o nouă strategie, cu jucători care vor evolua la echipa a doua și fac antrenamente uneori cu prima echipă. Cu jucători pe care i-am împrumutat la alte cluburi.

Mai avem în plan să aducem în iarnă jucători care încă nu au împlinit vârstă de 18 ani. Yeboah este un exemplu. Cei de la Slavia Praga știau de el, au zis că sunt interesați, că îl urmăresc.

Aseară el a și demonstrat că merită să joace la nivelul primei echipe. Îmi pare rău că nu avem jucători români care la 19 ani să aibă calitățile lui, iar dacă ar fi existat, ar fi fost foarte scumpi”, a declarat Cristi Balaj, potrivit PlaySport.

Triumful de pe terenul cele mai puternice echipe din grupă le-a adus ardelenilor o sumă importantă de bani în conturi.

500.000 de mii de euro vor încasa ardelenii pentru victoria cu Slavia Praga, bani care se vor adăuga celor 166 de mii de euro pe care campioana îi va primi după egalul cu Ballkani, scor 1-1.

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

Chiar dacă a câștigat meciul cu Slavia Praga, CFR Cluj a rămas pe ultimul loc în grupa de Conference League. Toate cele patru echipe sunt la egalitate, cu câte patru puncte.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Slavia, programat joia viitoare, de la 19:45, pe PRO ARENA și VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies