Leo Grozavu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga

Prima reacție a lui Leo Grozavu, după despărțirea de Sepsi: ”Nu m-a anunțat nimeni nimic!”

Sepsi OSK a decis să se despartă de Leo Grozavu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 22:04
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 22:06

Revelația sezonului precedent, Sepsi OSK are un start foarte slab de sezon, având cinci egaluri consecutive. În aceste condiții, conducerea a decis să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Leo Grozavu, antrenorul ce a dus echipa la un alt nivel, a fost demis.

Grozavu spune că până în prezent nu a fost contactat de nimeni din conducerea lui Sepsi, așteptând un semnal pentru a ști ce are de făcut pe mai departe.

„Sincer să vă spun, nu am discutat cu şefii despre o eventuală plecare. Nu ţine de mine acest lucru, ţine de ei. Este posibil să existe o şedinţă, dar deocamdată nu m-a anunţat nimeni nimic.

La începutul sezonului m-am bucurat de creditul oferit de conducere, dar ştiţi cum este şi cu creditul ăsta, se termină câteodată. O să vedem ce va fi, dar deocamdată nu am discutat”, a declarat Grozavu, pentru Fanatik.

Robery Ilyes, principal la Sepsi

Patronul celor de la Sepsi a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook în care anunță că antrenamentele vor fi conduse de Robert Ilyes. 

„Avem a doua decizie. Deocamdată Robert Ilyes va conduce echipa, împreună cu Laslo Kulcsar! Pentru că întotdeauna există ceva în spatele deciziilor. Sperăm că va începe seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi pe contul de social media.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies