Prima reactie a lui Dario Bonetti, dupa ce s-a scris ca este dorit de Dinamo: "Sunt foarte fericit, vom vedea ce se va intampla"

Prima reactie a lui Dario Bonetti, dupa ce s-a scris ca este dorit de Dinamo: "Sunt foarte fericit, vom vedea ce se va intampla"

Dinamo s-a despartit de Dusan Uhrin si l-ar putea aduce pe Dario Bonetti.

Antrenorul italian a fost deja ofertat de Iuliu Muresan, administratorul specail al lui Dinamo, pe perioada insolventei, pentru a-l inlocui pe Dusan Uhrin, care nu va mai continua la clubul din Stefan cel Mare.

Dinamo nu l-a pierdut doar pe Uhrin, ci si pe Adam Nemec, care ar putea semna cu Rapid. Dario Bonetti a vorbit, pentru ProSport, despre posibilitatea unei reveniri la clubul pe care l-a mai pregatit in doua mandate, intre iunie si octombrie in 2009, dar si intre aprilie si noiembrie 2012.

"Sunt foarte fericit pentru ca am fost propus de Iuliu Muresan. Tot ce pot sa va spun, pentru dumneavoastra si pentru suporteri, este ca in urmatoarele zile vom vedea ce se va intampla.

Imi e dor de Romania, e o tara frumoasa, cu oameni minunati. E parte din viata mea. Urmaresc pagina suporterilor dinamovisti si tot ce se intampla. Este un moment dificil pentru club, trebuie sa gaseasca cea mai buna cale.

Nu inteleg exact ce se intampla acolo. Toata lumea era fericita. Fara bani nu poti face nimic. Este important sa ai bani pentru a incepe acest proiect, sa pui banii pe masa", a declarat italianul. 

Pe langa Dinamo, in Romania, Bonetti a mai fost pe banca celor de la ASA Targu-Mures. De asemenea, a mai fost antrenorul echipelor Dundee FC, Potenza SC, FC Sopron, Gallipoli, Juve Stabia si nationala Zambiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies