CFR Cluj cristian balaj Superliga Jucătorii de la CFR Cluj

Președintele lui CFR Cluj dă cărțile pe față în legătură cu restanțele salariale: ”Situația este oarecum tensionată!”

CFR Cluj luptă pentru un nou titlu în Liga 1, dar probleme financiare par să tragă echipa în jos.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:02
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:07

Ardelenii s-au distanțat la 8 puncte de FCSB, după victoria cu Rapid, însă restanțele financiare nu aduc liniște în Gruia. Speculațiile spun că există câteva luni de restanțe, jucătorii fiind nemulțumiți de acest detaliu.

Restanțele, principalul adversar al CFR-ului, în lupta pentru titlu

Cristian Balaj, noul președinte al ardelenilor, spune că jucătorii au garanția clubului că banii vor fi plătiți și că rezultatele din ultima perioadă nu sunt o consecință directă a problemelor financiare ale echipei.

"Rapidul nu a venit in Ardeal de o perioadă lungă de timp şi au venit mulţi suporteri rapidişti din diferite zone ale Ardealului. Ei ştiu că vor încasa salariile. Ştiu că la CFR au fost întârzieri şi de fiecare dată s-au primit banii.

Nu neapărat acesta este motivul pentru care scădem ritmul în repriza a doua. Dacă ei vor ajunge cu banii la zi punctele pierdute nu le mai aduce nimeni.

Ei ştiu acest lucru, au mai fost situaţii asemănătoare, nervii sunt întinşi la maxim şi situatia este oarecum tensionată şi din frustări că nu s-au câştigat anumite jocuri. Banii care se plătesc câtre jucători sunt mult mai mulţi decât ce se încasează din drepturile TV", a declarat Cristi Balaj pentru telekomsport.ro

CFR Cluj e lider în Liga 1. Ardelenii au 8 puncte peste FCSB, principala contracandidată. Ardelenii au făcut însă mai mulți pași greșiți în acest început de an, remizând cu FCSB, FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!