Transferul de LIGA pentru Steaua! A fost dorit in Ghencea, acum poate rezolva atacul! El poate fi noul star:

Transferul de LIGA pentru Steaua! A fost dorit in Ghencea, acum poate rezolva atacul! El poate fi noul star:

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Steaua se va confrunta la vara cu o mare problema in atac: poate ramane descoperita in atac, fara un varf veritabil la dispozitie.

Piovaccari isi termina imprumutul la Steaua, iar campionana nu vrea sa i-l prelungeasca. Pentru ca Sampdoria nu vrea sa-l cedeze decat pe o suma considerabila, iar salariul sau e mare, italianul nu va mai ramane in Ghencea.

Kapetanos a spus in urma cu mai multa vreme ca nu va mai ramane in Ghencea din vara; nici evolutiile sale nu au fost la nivelul celor de la prima experienta la Steaua.

In sistemul 4-1-4-1 ales de Reghecampf acum, in lipsa lui Bourceanu, ros-albastrii joaca doar cu Pintilii. In atac a ramas varianta cu un singur varf, insa cand acela e suspendat sau nu e in forma, solutiile se termina. Chipciu in fata liniei de mijloc nu s-a dovedit o varianta buna.

Steaua a fost interesata in trecut de serviciile lui Daniel Chima, varf al norvegienilor de la Molde. S-a scris pe larg despre asta dupa sezonul in care Steaua a jucat cu Molde in Europa League, in grupe.

Pana la urma, mutarea ce parea iminenta in iarna dintre 2012 si 2013 nu s-a mai realizat, insa Chima a continuat sa joace bine in Norvegia. Anul trecut, cand Molde a castigat Cupa, Chima a terminat cu 9 reusite in toate competitiile.

Chima este un atacant de careu cum Steaua nu a avut mereu. Este nigerian, un varf masiv, ce are doar 20 de ani. Nici pretul nu este un impediment - 800.000 de euro e cota sa de piata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Confruntări între Israel și Fâșia Gaza. Armata israeliană spune că militarii săi nu au pătruns pe teritoriul palestinian
BRAT
Modifică setările cookies