Portsmouth si Boloni, 4,5 mil pentru Radoi! Argaseala: "Nu am primit nicio oferta!"

Autor: Sport.ro
Joi 08 Ianuarie 2009, 17:35
Portsmouth si Boloni, 4,5 mil pentru Radoi! Argaseala: "Nu am primit nicio oferta!"
Uitat de Inter pentru ca se accidenteaza prea des, Radoi are de ales intre Anglia si Belgia. VEZI CE A DECLARAT ARGASEALA DESPRE ACESTE OFERTE

Boloni vrea sa-si intareasca mijlocul la Standard si ofera 4 milioane pe capitanul Stelei, informeaza Tuttomercatoweb.

"Portsmouth este cu ochii pe Radoi. Clubul englez ar fi inaintat deja o oferta de 4,5 milioane de euro, invingand concurenta de la Standard Liege, care a oferit numai patru. Acum se asteapta raspunsul patronului Gigi Becali, pentru ca jucatorul a spus in repetate randuri ca este interesat de o experienta in strainatate", a scris sursa citata.

Concurenta pare a fi mare pentru Radoi. Portsmouth, club care s-a interesat si in trecut de serviciile "Finului", a oferit tot 4,5 milioane de euro pe el si are un avantaj important: joaca in Premier League.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a vorbit la Stirile Sport.ro despre aceste oferte pentru Radoi: "Habar nu am despre numele astea care tot apar. Nu stiu nimic oficial despre transferul lui Mirel Radoi la Standard Liege si nici din Anglia de la Portsmouth"

Dorit pana de curand de Inter, Mourinho a anuntat ca nu o sa-l mai transfere, pentru ca se accidenteaza des si reprezinta un risc foarte mare pentru echipa sa. In nenumarate randuri, Radoi si-a exprimat dorinta sa plece de la Steaua intr-un campionat puternic din strainatate, iar seful Stelei, Becali, a spus ca pentru o oferta buna o sa-i dea drumul.

Unde crezi ca va pleca Radoi de la Steaua?

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT