Cum a ratat Mirel Rădoi transferul carierei, în Premier League! Suma cerută de Becali i-a speriat pe englezi

Mirel Radoi FCSB Portsmouth Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:08
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:09

Mirel Rădoi a ratat șansa de a evolua în Premier League. S-a întâmplat în 2006, când fostul selecționer era campion cu FCSB și urma să joace în grupele Champions League.

Rădoi a fost dorit de cei de la Portsmouth, echipă care își asigurase, la capătul sezonului 2005-2006, salvarea de la retrogradare în Premier League, de pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradabile.

Cum a ratat Mirel Rădoi transferul carierei, în Premier League

Englezii l-au vrut pe Rădoi, doar că suma cerută de Gigi Becali i-a făcut să se răzgândească.

”Există un interes pentru Mirel Rădoi, dar nu la preţul ăsta. Sunt o mulţime de agenţi, peste tot, care cresc preţurile jucătorilor.

Trăim într-un tărâm al viselor dacă crede cineva că vom plăti 7 milioane de lire sterline pentru Rădoi. Sunt o mulţime de bani”, a spus Milan Mandaric, unul dintre acționarii lui Portsmouth, în 2006, potrivit portsmouth.co.uk.

Portsmouth a retrogradat din Premier League la finalul sezonului 2009-2010, iar de atunci nu a mai revenit în primul eșalon al fotbalului englez. A ajuns chiar și în League Two, eșalonul al patrulea din Anglia, iar în prezent joacă în League One, a treia ligă din fotbalul britanic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!