Poli Timisoara cere falimentul lui Dinamo! Prima reactie a dinamovistilor

Poli Timisoara cere falimentul lui Dinamo! Prima reactie a dinamovistilor

Reprezentantii Poli Timisoara revendica o suma uriasa de bani. 

Reprezentantii Politehnicii Timisoara au depus o cerere la Tribunalul Bucuresti prin care solicita intrarea in insolventa a lui Dinamo, scrie supervizor.ro. 

Daca Tribunalul Bucuresti da castig de cauza timisorenilor, Dinamo va intra direct in faliment, pentru ca echipa bucuresteana a fost in insolventa in ultimii cinci ani. 

Motivul plangerii este o suma uriasa pe care dinamovistii o datoreaza celor de la Poli Timisoara. 

"Conform celui mai recent raport de activitate al lichidatorului judiciar care se ocupa de falimentul Politehnica Timisoara SA, suma pe care Dinamo ar trebui sa o plateasca este de minimum 270.000 euro + TVA, bani care au legatura cu transferul lui Dorin Rotariu la CLUB BRUGGE KV", arata sursa citata. 

Bogdan Balanescu, secretar general al clubului Dinamo, a comentat situatia si a explicat ca in cursul zilei de miercuri va fi emis un comunicat de presa. 

"Oricine poate depune o cerere, dar trebuie sa aiba si o baza legala cand se intampla acest lucru. In principiu, s-au platit toti banii din afacerea Rotariu. Maine vom emite un comunicat de presa in care vom explica situatia", a spus Balanescu pentru ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies