Plecarea lui Cosmin Contra nu le-a picat bine! PCH il ironizeaza pe fostul antrenor de la Dinamo "Am incercat sa-l convingem!" 

Plecarea lui Cosmin Contra nu le-a picat bine! PCH il ironizeaza pe fostul antrenor de la Dinamo "Am incercat sa-l convingem!" 

Cosmin Contra si-a luat joi ramas-bun de la jucatorii lui Dinamo. 

Antrenorul urmeaza sa-si rezilieze intelegerea dupa aproape patru luni petrecute la echipa din "Stefan cel Mare". Plecarea lui Contra vine dupa ce suporterii lui Dinamo l-au rugat pe acesta sa ramana la echipa, macar pentru inca cateva zile, dar acesta a refuzat. El a invocat un motiv de sanatate, in urma cu ceva timp chiar declarand ca a avut un atac de panica. 

Peluza Catalin Hildan a reactionat printr-o postare pe pagina de Facebook, facand o "radiografie" a situatiei prin care trece clubul, alaturi de cea a rezultatelor lui Cosmin Contra. Suporterii nu l-au menajat pe fostul antrenor si au raspuns declaratiilor facute de acesta inainte sa plece. 

Fanii lui Dinamo nu au uitat momentul in care Cosmin Contra a vorbit extraordinar despre investitorii spanioli, garantand un proiect asemanator echipelor din Spania. 

"Speram sa nu fim vreodata obligati sa punem bani de la noi pentru a plati vreo datorie catre el. Adica teapa data de spaniolii girati de Contra sa se intoarca impotriva suporterilor. Asta ar fi ultima", a transmis PCH referitor la Cosmin Contra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american
BRAT

Modifică setările cookies