PLEACA la Tottenham? ULTIMA oferta pentru Chiriches! Omul cerut de capitan in teren poate parasi Steaua in urmatoarele zile!

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 08:57
PLEACA la Tottenham? ULTIMA oferta pentru Chiriches! Omul cerut de capitan in teren poate parasi Steaua in urmatoarele zile!

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Stelistii au plans dupa Chiriches la finalul meciului cu Legia, dar sunt sanse mari ca fundasul Stelei sa nu mai apuce in joc in tricoul ros-albastru. ProSport scrie ca ieri a sosit o noua oferta din partea lui Tottenham, tot de 8 milioane, dar platibila in doua rate: patru milioane acum si patru la inceputul lui 2014. Oferta initiala era platibila in patru rate, pana in 2015. Astfel, decizia ii apartine lui Gigi Becali, care se va hotari in scurt timp. Intamplator sau nu, decizia de a nu-l introduce pe Chiriches cu Legia poate fi legata de oferta englezilor. Ei au cerut ca Vlad Chiriches sa nu mai joace in meciul cu Dinamo Tbilisi iar patronul Stelei s-a enervat.

Absenta lui Chiriches i-a bulversat rau pe stelisti. "Din pacate ne-a lipsit si Chiriches, speram ca la meciul retur sa fie in teren, pentru ca daca ar fi fost in teren, cu totul alta ar fi fost soarta meciului. Imi cer scuze fata de ceilalti colegi, dar cred ca daca Chiri era in teren, alta era soarta meciului, din punct de vedere al jocului ofensiv. E cel mai bun jucator de la Steaua, cel mai bine cotat si oricine ar veni in locul lui acum, din pacate nu e Chiriches. Probabil ca el va pleca intr-un viitor mai apropiat, nu stiu cand, o sa incercam sa ne descurcam fara el. Dar acum e la echipa si avem nevoie de el. Cred ca impactul pe care il am eu la echipa nu e atat de important ca al lui Chiriches", a spus Bourceanu.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT