Steaua si-a gasit atacantul de Liga: "Ramanem favoriti, am jucat mai bine ca Legia!" Ce a spus despre absenta lui Chiriches:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 07:02

	Steaua si-a gasit atacantul de Liga: "Ramanem favoriti, am jucat mai bine ca Legia!" Ce a spus despre absenta lui Chiriches:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Atacantul italian, Federico Piovaccari, a reusit sa marcheze al 3-lea gol la Steaua in egalul cu Legia, scor 1-1. Piovaccari a deschis scorul in prima repriza cu un lob superb peste Kuciak.

"Ramanem favoriti, dar trebuie sa marcam acolo. Am facut o partida mai buna decat Legia, am ratat mult, iar in a doua repriza nu am mai avut aceeasi consistenta. Nu s-a simtit lipsa lui Chiriches, Gardos l-a inlocuit bine. Speram sa nu plece, pentru ca aici este un idol

Eu ma simt foarte bine la Steaua, cel mai frumos lucru pentru mine e ca joc in Champions League. E ca si cum as juca in Italia, la Inter sau Milan

Am reuşit sa batem la Tbilisi, putem s-o facem si la Varsovia. Nu e usor sa joci din 3 în 3 zile, s-a simtit pe final. Ne-am creat 3 ocazii de gol in repriza secunda, dar nu am reusit sa inscriem.

Portarul a iesit foarte bine la prima mea sansa de gol, dar important e ca am inscris si ca am jucat bine" a declarat Piovaccari dupa meciul cu Legia.

 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT