Dinamo Dumitru Dragomir Nicolae Badea Superliga

"Plătește tot ce e la Dinamo". Cine ar fi omul din umbră care finanțează și ajută la redresarea echipei din Ștefan cel Mare

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația de la Dinamo, dezvăluind care este persoana care ajută la redresarea clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 11:20
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 12:04

Fostul președinte de la LPF a explicat că formația din Ștefan cel Mare are în spate susținerea lui Nicolae Badea, acesta fiind cel care plătește pentru cele necesare.

"Nicu Badea face tot, el plătește masă, casă. Îm premieră o spun. L-a sunat pe fiul meu, să-i facă un preț bun și Nicu Badea plătește tot. Echipele care se cazează la noi nu plătesc nici jumătate din cheltuieli, așa ajutăm și noi fotbalul”, a declarat Dumitru Dragomir, la DigiSport Matinal. 

Dinamo a primit drept la transferuri 
 

Isma Lopez a fost motivul pentru care Dinamo a intrat în insolvență și i s-a interzis dreptul de a transfera jucători. Fotbalistul spaniol a depus memoriu la FIFA, iar Forumul Internațional a somat clubul din Ștefan cel Mare și l-a anunțat că nu poate achiziționa jucători până nu îi achită lui Lopez datoriile care se ridică la 370.000 de euro. Însă, Iuliu Mureșan a atacat această decizie, iar avocații săi au avut câștig de cauză.

Dinamo a abordat primele șapte etape din Liga 1 cu mulți jucători U21, iar acest lucru i-a costat pe „câini”, care sunt pe locul 14, cu doar 6 puncte acumulate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!