Planul Gigi-Borcea de a decima Otelul, spulberat de seful Otelului!

Autor: Sport.ro
Luni 08 Noiembrie 2010, 17:15

	Planul Gigi-Borcea de a decima Otelul, spulberat de seful Otelului!

Becali si Borcea au pus la cale planul anti-Otelul, liderul surpriza al Ligii I! Seful Stelei vrea sa destrame echipe lui Dorinel cu oferte de nerefuzat pentru jucatori. Prietenul Borcea a zis ca il ajuta!

"Nici nu Imi trece prin cap ca nu va castiga Steaua in Giulesti. Le-am zis jucatorilor ca vin cu scuzele ca sa vada ca nu tin la suparare. A fost o declaratie a mea ca un fel de motivare. Tin la ei si sunt asa de fericit atunci cand Steaua castiga. Nu am disputa cu Copos, nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza ca e vorba de Rapid, suporterii au rivalitate. Pe mine ma intereseaza punctele si clasamentul", a declarat Becali la gsptv.

ALIANTA CU BORCEA ANTI-OTELUL!
"Nu e bine sa spun ca Otelul nu e candidata la titlu, dar eu, dupa ce am vazut meciul de la Craiova, nu cred ca Otelul va castiga titlul. Daca vad ca stau cu autobaza in poarta cand au un om in plus, dati-mi voie sa cred ca nu vor lua campionatul. E candidata la titlu, dar nu cred ca va castiga. Daca Steaua e bine in iarna, avem ac de cojocul lor. Eu vorbesc cu Borcea: bai, ce facem acum? Nu exista decat solutia sa le cumpar jucatorii. Daca stau bine, o sa fac asta, e singura solutie. Dar daca nu stau bine in clasament, atunci de ce sa mai fac asta. Au zis ca vand unul cel mult? Sa vedem!! Am vorbit cu Borcea: vom lua doi eu, doi el! Dar daca voi sta bine in clasament, daca avem sase puncte in spate. Daca suntem la 11 puncte, nu mai fac asta",
a mai spus Becali

"Nu ne-am considerat vreodata o gluma a acestui inceput de sezon. Am stiut tot timpul ce facem. Numai ca lumea nu intelege ca, pentru a ajunge aici, iti trebuie continuitate, organizare, iar lucrurile astea nu vin peste noapte. Vin cu rabdare. Nu imi e teama ca voi pierde jucatorii, pentru ca au contracte, suntem cu banii la zi.

Doar daca vrem noi sa scapam de unul sau altul, atunci, da. Liga Campionilor! Glumesc. Nu ne facem proiecte legate de rezultate. Urmarim sa facem totul pas cu pas, incet. Suntem constienti ca vor veni si perioade mai putin faste", a declarat Marius Stan pentru Evenimentul zilei.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT