Victor Piturca Adrian Mititelu Stefan Iovan Superliga

Piti ca MOURINHO: "Vrea sa TERMINE cu influenta patronilor. Un asemenea profesionist GARANTEAZA titluri!"

Victor Piturca este aparat de fostii sai colaboratori in disputa cu Adrian Mititelu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2011, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2011, 13:52

Stefan Iovan, secundul lui Piturca la Steaua si la echipa nationala, este de parere ca antrenorul a facut tot ce a depins de el pentru a se asigura ca Universitatea poate ajunge in Europa.

"Piturca si-a pus amprenta asupra tuturor, de la oameni din interiorul clubului pana la ultimul suporter. Nu stiu exact ce s-a intamplat intre el si Mititelu, dar pot sa spun ce fel de antrenor e Piti. Daca e lasat in pace, face treaba oriunde. ii respecta pe jucatori, tine la ei, vrea sa lucreze cu oameni multumiti.

Nu merge nicaieri daca nu are o strategie, se asigura ca poate sa fie in top. Vrea sa termine cu infuelnta patronilor, sa aiba control asupra salariilor, a transferurilor si a pregatirii. Din punct de vedere strict tehnic, sefii nu se pricep, de aia vrea el sa aiba control total asupra echipei", precizeaza Iovan pentru www.sport.ro.

"In drumul alaturi de el, unii se ratacesc. Sa vina Lucescu, sa vina Boloni in Romania, chiar Mourinho, credeti ca accepta lucruri de-astea cum fac se fac in campionatul nostru?", a adaugat Stefan Iovan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!