INCREDIBIL! Piturca nu a fost lasat sa intre in cantonament de paza: "Cum sunt interzis? Cine m-a interzis?" Vezi VIDEO

Piturca a ajuns la ora 12:00 in cantonamentul Craiovei, dar nu a fost lasat sa intre de agentii de paza pusi de Mititelu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2011, 12:28
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2011, 21:50

Piturca a fost suspendat de la Craiova impreuna cu stafful sau in aceasta dimineata. Totul s-a facut in urma unui comunicat de presa emis de Adrian Mititelu. Patronul Craiovei a anuntat apoi ca Piturca NU are voie sa mai intre in cantonamentul Craiovei, iar reunirea echipei va urma sa se faca vineri. Vezi aici LIVE UPDATE cu tot ce se intampla la Universitatea Craiova!

Piturca si-a facut totusi aparitia alaturi de colaboratorii sai la stadion, insa nu a fost lasat sa intre.

"Mi se ingradeste dreptul la munca si vom vedea ce va fi! Voi merge la club, cred ca s-a sculat patronul. Vreau sa imi zica ceva oficial" Victor Piturca

O parte dintre jucatori, printre care Dorel Stoica si Alexandru Piturca, au venit la stadion astazi, chiar daca au primit SMS-uri din partea conducerii sa nu se mai prezinte. Vezi aici ce SMS-uri au primit jucatorii Craiovei in aceasta dimineata!

In semn de protest, mai multi fani si-au facut aparitia la baza cantonamentul Universitatii. Afla mesajul oficial al fanilor de sustinere fata de Piturca!

PITURCA: "SUNT SUSPENDAT LA MINE ACASA!"

Interzis de paznicii de la stadion sa intre, Piturca a declarat ca va pleca la sediul oficial al clubului si va avea o discutie cu Mititelu, ca sa-i spuna oficial ca nu mai este angajat la Universitatea Craiova.

"Am venit la reunirea Craiovei! Sunt interzis? Cine m-a interzis? Cum adica nu sunt lasat sa intru? Am inteles ca am fost suspendat, oficial nu am primit nimic. Cred ca e o premiera ca un antrenor sau un manager cum sunt eu angajat, sa fiu suspendat. Am inteles ca se face o ancheta in ceea ce ma priveste. Sunt suspendat la mine acasa. Mi se ingradeste dreptul la munca si vom vedea ce va fi!. Voi merge la club, cred ca s-a sculat patronul. Vreau sa imi zica ceva oficial", a spus Piturca la stadion.

"Nu am vazut asa ceva niciodata. Decat la noi se poate intampla. De cinci ani de zile e un circ continuu la Craiova. Poate unora le place asta. De unde ne-a suspendat Mititelu? Sunt jucatori care au castigat cupe, au facut performanse pentru clubul asta si a ajuns cineva sa isi bata joc de ei. N-am fost Maradona sau Hagi, dar am jucat noua ani la echipa asta si am facut performante aici", a spus Eugen Neagoe. Vezi aici ce decizii vor lua colaboratorii lui Piturca!

 

Victor Piturca va sustine o conferinta de presa la ora 18:00, in care va explica ce se intampla in acest moment la Craiova si de ce s-au rupt relatiile dintre el si Adrian Mititelu. LIVE PE WWW.SPORT.RO SI M.SPORT.RO, 18:00!

3 ANTRENORI PE LISTA LUI MITITELU! BALACI IL REFUZA!

Adrian Mititelu are si 3 nume care-l pot inlocui pe Piturca in acest moment: Nicolo Napoli, Jerry Gane si Ilie Balaci. Vezi aici ce sanse sunt ca unul dintre ei sa fie numit ca antrenor!

"De cand a inceput aceasta disputa, am spus ca nu ma intereseaza subiectul. Nici macar neutru nu sunt, daca imi permiteti o gluma. Sa aduca Mititelu pe cine vrea, pe mine n-are cum sa ma cheme. Cum sa ia legatura cu mine daca eu nici nu vorbesc cu el? Nici efortul de a ma gandi la chestia asta nu-l fac, sunt total indiferent", a spus Ilie Balaci pentru www.sport.ro


COMUNICATUL OFICIAL AL LUI MITITELU!

Intrunit de urgenta marti seara, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administratie al SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a hotarat urmatoarele:

1. - suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului PITURCA VICTOR;
- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului NEAGOE EUGEN;
- suspendarea contractelor de munca, pe o perioada nedeterminata, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN, TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN ;

2. Amanarea reunirii lotului de jucatori al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011.

3. Pana duminica, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staff tehnic interimar." Citeste mai multe aici despre decizia a lui Mititelu de a scapa de Piturca!


LIVE PE WWW.SPORT.RO SI M.SPORT.RO, 18:00!   Victor Piturca va sustine o conferinta de presa la ora 18:00, in care va explica ce se intampla in acest moment la Craiova si de ce s-au rupt relatiile dintre el si Adrian Mititelu.


VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies