Bănel Nicoliță, episod genial din perioada în care evolua pentru Steaua București: „Cea mai tare fază! Când i-a tras una...”

Banel Nicolita Dayro Moreno Marius Lacatus Steaua Bucuresti Fotbal intern Banel Nicolita
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 20:06

Fostul jucător este în acest moment antrenorul celor de la CS Făurei, echipă unde s-a și retras din activitatea fotbalistică.

Bănel Nicoliță a relatat un moment fantastic cu Dayro Moreno și Marius Lăcătuș de pe vremea când era legitimat la Steaua București.

Bănel Nicoliță, episod genial din perioada în care evolua pentru Steaua București: „Cea mai tare fază! Când i-a tras una...”

Fostul jucător a povestit atunci când Dayro Moreno a încercat să-i infiltreze mingea printre picioare lui Marius Lăcătuș, iar antrenorul Stelei de pe atunci i-a aplicat o lovitură în plină figură!

„Să-ţi spun eu o fază, cea mai tare, cu Dayro Moreno, când eram noi la Steaua, cu nea Marius Lăcătuş. Şi voia să-i dea mingea lui nea Marius printre picioare. Aveţi cuvântul meu de onoare. Când i-a tras nea Marius una... Direct! Aut! I-a băgat o alunecare, de l-a dat în sus! Direct!

Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea Marius. Erau ambiţii, orgolii, ştiţi cum e... Dayro făcea figuri, era mai tânăr, râdea tot timpul. Era mai comic aşa. Şi tot îi spunea nea Marius: `Băi, dă drumul la minge! Pasează! Nu mai dribla!`Şi el tot dribla.

Şi a ajuns în momentul zero, la nea Marius. A vrut să i-o dea printre picioare. Când i-a tras una nea Marius... S-a terminat şi miuţa, tot. Se supărase puţin Dayro. S-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat o secundă.

Am râs cu lacrimi. La început eram serioşi. Dar când nu mai era nea Marius, am râs toţi. Şi Dayro râdea, că a vrut să i-o dat printre picioare lui Lăcătuş. Nu ştia el cine era Lăcătuş”, a relatat fostul jucător al Stelei București, Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Cifrele lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a evoluat pentru Dacia Brăila, Poli Timișoara, Steaua București, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol.

  • La națională, Nicoliță a înscris un gol în 37 de selecții

Cele mai multe apariții le-a avut la Steaua București (n.r. actuala FCSB), 263, unde a reușit să se impună pe tabelă de 35 de ori și să paseze decisiv în 42 de situații.

  • Acum, Nicoliță este antrenorul echipei CS Făurei
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!