Pierde AZI Dinamo 3 puncte? Turcu: "Vaslui o sa ne ia punctele in 2025!"

Dinamo FC Vaslui Julio Cesar Vasile Turcu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Martie 2009, 11:23
Data actualizarii: Joi 19 Martie 2009, 11:32

Liga I se joaca la TAS! Astazi, Dinamo poate pierde 3 puncte, daca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va decide in favoarea lui FC Vaslui, care a depus plangere in cazul lui Julio Cesar.

Adrian Porumboiu a anuntat in mai multe randuri ca nu isi face nicio problema. Vaslui va primi o decizie favorabila din partea TAS si Dinamo va ramane fara 3 puncte. Vasile Turcu nu crede ca asa ceva se poate intampla astazi, cand forul european va lua o decizie.
"Cei de la Vaslui pot sa se duca si la Papa Pius de la Roma. Este presiune, o vrajeala prea ieftina. Nu o sa pierdem niciodata acest caz. Nu se poate reveni asupra unei decizii definitive si irevocabile. Sau probabil ca in 2025 toamna s-ar putea ca cei de la TAS sa ia aceasta decizie in favoarea lui FC Vaslui. Il apreciez foarte mult pe domnul Adrian Porumboiu, dar nu are cum sa castige. Noi am atasat si la foaia de joc decizia definitiva si irevocabila a Comisiei de Disciplina, care a anulat cartonasul rosu al lui Julio Cesar"
a spus Turcu la sptfm.

Julio Cesar a fost iertat de FRF pentru un cartonas rosu cu motivatia ca arbitrul a gresit, astfel ca fundasul a jucat in meciul urmator, cel cu FC Vaslui. Adrian Porumboiu a contestat aceasta decizie si a depus plangere la TAS. Ramai pe www.sport.ro, AZI decizia va fi anuntata!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!