Mircea Rednic Dinamo Superliga

PCH nu susține ideea DDB de a-l demite pe Rednic: ”Viitorul clubului depinde de el”

Mircea Rednic nu are rezultate convingătoare la Dinamo, iar în ultima perioadă s-a vorbit intens despre demiterea lui.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 14:03
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 15:33

Chiar dacă, în ultima perioadă au apărut informații conform cărăra DDB forțează demiterea lui Rednic, PCH a anunțat astăzi că Mircea Rednic are parte de toată susținerea lor.

Asta după ce, în ultima perioadă, au apărut speculații cu privire la înlocuirea lui Rednic. Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja erau numele de antrenori vehiculate în discuțiile cu privire la înlocuirea lui Rednic.

"Timonierul rămâne pe poziții. Înainte de meciul de vineri, Dinamo arăta ca o corabie pe punctul de a se scufunda, iar toți cei aflați la bord încercau să găsească soluții disperate pentru a o menține pe linia de plutire.

Mircea Rednic rămâne la Dinamo, iar viitorul clubului depinde de el. Nici DDB, nici Peluza Cătălin Hîldan nu-l vor înlocui pe Mircea Rednic. Nu avem timpul necesar și nici nu vrem o înlocuire a antrenorului într-un moment atât de delicat când punctele și stabilitatea sunt cele mai importante.

Antrenorul Mircea Rednic are parte de toată susținerea noastră pentru a scoate Dinamo din situația în care se află la ora actuală, iar el nu trebuie decât să facă în așa fel încât anul 2021 să se încheie cu speranța unei reveniri a formei fizice în cadrul echipei, iar în 2022 să vedem un Dinamo renăscut, compact și omogen", se arată în comunicatul PCH.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!