Fanii-acționari de la Dinamo i-au decis viitorul lui Mircea Rednic

Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 19:55
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 23:52

Mircea Rednic nu a câștigat niciun meci de când a revenit la Dinamo și nici nu a reușit să scoată echipa din subsolul clasamentului.

Conducerea clubului s-a gândit la un nou antrenor și l-a contactat pe Leo Grozavu, dar Rednic este susținut de suporterii-acționari din DDB.

Mircea Rednic, susținut de fanii lui Dinamo

"Rămânem cu Mircea Rednic", a anunțat DDB. ”Puriul” este susținut și de Nicolae Badea, cel care controlează ”din umbră” tot ce se întâmplă la club.

După 17 etape, Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu doar nouă puncte, la șase puncte distanță de următoarea clasată. ”Câinii” au nevoie de puncte pentru a ține pasul cu echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării.

În play-out, Dinamo ar putea beneficia și de înjumătățirea punctelor, dar până atunci au nevoie de rezultate cât mai bune în sezonul regulat.

Rednic s-a arătat dispus pentru a pleca de la Dinamo, în cazul în care conducerea decide că poate lua o decizie mai bună pentru viitorul clubului.

 „Am auzit că e zvon Uhrin. Discutăm de zvonuri. Dusan Uhrin, cine mai poate să vină? Zinedine Zidane, că și el e pe liber. Eu am zis, am venit să ajut, dacă cineva crede că altcineva poate să facă asta, cu mare drag mă dau la o parte și îi predau 'the Team'”, a spus Rednic.

Următește întreaga conferință de presă a lui Mircea Rednic de după Dinamo - FCU Craiova | VIDEO


„E și Zidane pe liber, să vină el!” Reacție incredibilă a lui Rednic când a fost întrebat de Uhrin: „Zici că am luat Barcelona!” pe www.sport.ro


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!