Paul Parvulescu nu a aflat nici acum verdictul in cazul de doping in care e anchetat Fostul stelist va fi din nou audiat

Paul Parvulescu nu a aflat nici acum verdictul in cazul de doping in care e anchetat Fostul stelist va fi din nou audiat

Fotbalistul in varsta de 31 de ani al echipei Academica Clinceni a fost audiat astazi si asteapta o decizie finala din partea ANAD.

Update 15:20 Verdictul lui Paul Parvulescu a fost amanat pentru a doua oara la rand. Fostul fotbalist de la FCSB va afla sentinta ANAD pe 3 august, cand vor fi audiate si alte 3 persoane din acelasi caz.
_______________________________________________________________________________________

Fostul jucator de la FCSB a recunoscut intr-o emisiune live ca s-a dopat. El trebuia sa afle verdictul pe 6 iulie, dar cazul sau a fost amanat.

Jucatorul Academicii Clinceni a fost informat ca trebuie sa se intoarca cu probe si documente ca sa demonstreze ca nu este vinovat.

Parvulescu s-a prezentat optimist la Agentia Nationala Anti-Doping si asteapta verdictul institutiei conduse de fostul arbitru Cristi Balaj.

"Eu la FCSB n-am facut ozonoterapie. Am facut in alta parte, dar nu la Steaua, am facut la o alta echipa din tara. Cand faceam ozonoterapie, a doua zi ma simteam rău. Apoi, in urmatoarea zi eram ok. Nu pot sa spun unde am facut, la ce echipa, pentru ca as pune doctorul de acolo intr-o situatie delicata. Eu n-am facut insuflatii rectale, ci injectii in vena. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sanatatii e OK. Dar e doping, da", a declarat Paul Parvulescu in urma cu doua luni pentru Gazeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT