Liga 1

Patronul lui Sepsi OSK, prima reacție după ce a fost ”trădat” de Budescu: ”Dânsul ne-a căutat pe noi!”

Constantin Budescu a ales să semneze cu FC Voluntari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 18:48
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 19:03

Deși fotbalistul a fost la un pas de a ajunge la Sepsi OSK, acesta a ales în cele din urmă să meargă la FC Voluntari. E și-a motivat alegerea prin apropierea față de Ploiești, orașul unde locuiește împreună cu familia sa.

Budescu era așteptat astăzi la Sepsi, însă a fost atras de gruparea de pe locul 3 din campionat cu un salariu de 12.000 de euro, dar și cu un contract care se va termina la vară.  Acesta urmează să intre de mâine sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, spune că nu are o problemă cu Constantin Budescu din cauza refuzului. Acesta a menționat însă că Budescu a fost cel ce s-a autopropus la Sepsi.

Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul.Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată.

De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă. Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obișnuit să existe și astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii își dădeau acordul și apoi se răzgândeau.

Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet și tot nu a venit. Vreau să cred că vom continua să fim niște oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

Dat afară de FCSB după doar patru luni, Budescu a ales să rămână în România pentru a fi aproape de familie, deși, la prima vedere, plecarea în zona arabă părea soluția optimă pentru el.

Modifică setările cookies