Spania

Agentul lui Ousmane Dembele, atacuri către conducerea Barcelonei: „Nu a existat nicio discuție, ci doar amenințări!”

Barcelona riscă să-l piardă gratis pe Ousmane Dembele în vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 18:05
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 18:24

Contractul lui Ousmane Dembele (24 ani) cu FC Barcelona expiră în vara lui 2022, iar până acum, cele două părți nu au ajuns la un acord. Chiar dacă la venirea pe Camp Nou Xavi a afirmat că se bazează pe atacantul francez pentru redresarea echipei, jucătorul nu ține cont de situația dificilă în care se află clubul catalan. 

Pentru prelungirea angajamentului, Moussa Sissoko cere o mărire de salariu pentru Dembele, care să se ridice la 40 de milioane de euro anual, și un bonus de 20 de milioane de euro atât pentru jucător, cât și pentru agent. Sumă pe care Joan Laporta nu este dispus să o achite pentru a-și securiza serviciile francezului, așa că ia în calcul varianta de a-l vinde încă din această iarnă. 

Însă Moussa Sissoko sussține că oficialii Barcelonei nu au fost adepții dialogului în această perioadă și că singura modalitate prin care au încercat să-l convingă pe Dembele să rămână pe Camp Nou a fost amenințarea că va lustrui banca de rezerve până în vară.

Sissoko: „Conducerea Barcelonei îl pierde pe Ousmane Dembele”

„Este o mișcare de presiune care nu funcționează cu oameni ca noi. Poate că funcționează cu agenți care au prietenii cu FC Barcelona. Acesta nu este cazul meu, sunt aici să apăr interesele jucătorului meu.

Nu suntem aici pentru a alimenta dezbaterile pe rețelele de socializare. Dar adevărul trebuie spus. Da, avem pretenții exigente, dar am arătat deja că opțiunile de carieră ale lui Ousmane nu erau dictate de bani, altfel nu ar fi aici. 

Deci, dacă Barcelona ar fi vrut să negocieze ar fi putut încerca să stea la masă cu noi pentru a discuta. Doar că nu a existat nicio discuție, ci doar amenințări că nu va mai juca. Și asta este interzis.

Vom revendica drepturile lui Ousmane Dembele dacă necesar.

Nu știm ce vom face, nu s-a făcut nimic. Dar conducerea îl pierde pe Ousmane. Am arătat încă de la început că vrem să discutăm, cu condiții clare, dar fără să închidem ușa”, a declarat impresarul, Moussa Sissoko, pentru RMC Sport. 

Chinuit de accidentări, în cei 4 ani și jumătate la FC Barcelona, Ousmane Dembele a bifat doar 129 de meciuri, în care a marcat 31 de goluri și a oferit 23 de pase decisive. Acesta i-a costat pe catalani 140 de milioane de euro în vara lui 2017. 

Modifică setările cookies