Laszlo Balint Mihai Rotaru Universitatea Craiova Liga 1

Patronul de la Universitatea Craiova, răspuns direct despre soarta lui Laszlo Balint 

După primele trei etape, Universitatea Craiova are doar două puncte, bilanțul fiind două egaluri și o înfrângere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 21:23
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 21:39

Deși s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, Universitatea Craiova nu are rezultate la fel de bune în competiția internă, unde a acumulat doar două puncte după trei meciuri. 

Mihai Rotaru, acționarul echipei din Bănie, a vorbit despre Laszlo Balint, antrenorul echipei sale, pe care l-a numit după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

"Nu s-a luat în calcul nicio secundă înlăturarea lui Laszlo Balint. Are toată încrederea, este o muncă nouă, este un antrenor mult mai organizat, care va reuși să își pună amprenta asupra echipei. Este un început de drum, nu poți să faci minuni peste noapte", a declarat Mihai Rotaru la DigiSport. 

Principalul obiectiv fixat de conducere este calificarea în grupele Conference League. Chiar dacă echipa nu va beneficia de statutul de cap de serie în următoarele două tururi preliminare, șefii clubului speră ca Laszlo Balint să facă o ”minune”. Calificarea reprezintă și un ”tun” financiar important.

Pentru Laszlo Balint, Universitatea Craiova este o adevărată provocare. Cu UTA Arad a antrenat în premieră în prima ligă. A mai trecut pe la formații precum Unirea Târlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies