Universitatea Craiova Superliga Laszlo Balint

Laszlo Balint explică excluderile din lotul Craiovei: ”Decizia este benefică pentru grup”

CSU Craiova nu se va mai baza pe doi mijlocași: Ionuț Vînă și Dan Nistor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 12:47
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 12:48

Laszlo Balint, noul antrenor al echipei din Bănie, a decis ca cei doi mijlocași să fie scoși din lot, după ce au fost transferați Sergiu Hanca și Rivaldinho, din Polonia.

Balint a încercat să explice de ce a decis să îi excludă pe cei doi din lot, considerând că această decizie este benefocă stării de bine din interiorul echipei.

Laszlo Balint, despre Ionuț Vînă și Dan Nistor

„Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar decizia este benefică pentru grup, pentru că vreau ca toţi jucătorii să aibă atitudina corectă, în primul rând faţă de meserie, în al doilea rând faţă de grup. 

La fotbal, selecţia e continuă, e clar că am marşat pe calitate şi motivaţie la transferuri. Am discutat cu Sergiu Hanca şi Rivaldinho, au venit cu motivaţie şi abia aştept să fie pregătiţi din toate punctele de vedere, pentru că pot ajuta echipa. Ei nu sunt pe lista UEFA, dar vor juca în curând. 

Hanca este la un nivel bun fizic, va fi apt mai repede decât Rivaldinho. Când eşti angrenat în mai multe competiţii, ai nevoie de concurenţă, de un lot numeric. Există o listă de jucători pe care-i urmărim, inclusiv pe postul de coordonator de joc, mă bucur că oamenii din club conştientizează acest lucru” a spus Laszlo Balint, într-o conferință de presă. 

Dan Nistor la FCSB: Becali îl vrea, Meme nu!

Nistor nu mai este dorit la Universitatea Craiova, iar Becali a spus, astăzi, că a discutat cu Mihai Pintilii și i-a transmis să ia legătura cu fostul său coleg Dan Nistor pentru a-l întreba dacă și-ar dori să semneze cu FCSB.

Totuși, Mihai Stoica exclude posibilitatea ca Nistor, un jucător al cărui chip apărea în trecut pe autocarul rivalei Dinamo, să semneze cu FCSB.

Întrebat astăzi, la Orange Sport, dacă Nistor este o țintă pentru FCSB, Stoica a răspuns scurt: "Nu s-a pus problema. Nu". Totuși, patronul Gigi Becali prezenta o variantă diferită în această dimineață.

"Da, eu am aflat și i-am spus lui Pintilii să ia legătura cu el, că poate-l luăm noi. Nu știu ce-au făcut, l-au luat, nu l-au luat", a declarat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!