Laszlo Balint, avertizat că nu trebuia să meargă la Universitatea Craiova: „Rotaru e un Becali la o scară mai mică!”

Laszlo Balint Dinu Gheorghe Universitatea Craiova Superliga Laszlo Balint
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 08:55

Laszlo Balint (43 ani) încă nu a obținut prima victorie la Universitatea Craiova. 

Vara aceasta, Universitatea Craiova a renunțat la serviciile lui Laurențiu Reghecampf (46 ani), din cauza faptului că antrenorul nu a adus Cupa României în Bănie, și l-a numit pe Laszlo Balint (43 ani) în locul acestuia. 

Doar că, în primele 3 meciuri pe banca oltenilor, antrenorul nu a reușit să obțină victoria. A înregistrat 3 rezultate de egalitate: 2-2 cu Sepsi OSK, 1-1 cu Vllaznia, în turun 2 preliminar Conference League, și 1-1 cu U Cluj. Iar Dinu Gheorghe este de părere că Balint nu trebuie să semneze cu Universitatea Craiova, relația cu Mihai Rotaru și presiunea publicului fiind principalele argumente. 

Dinu Gheorghe: „Balint a greșit că a mers la Craiova! E greu de lucrat acolo!” 

„Care sunt jucătorii ăia mari la Craiova, care să îi poată pune pumnul în gură lui Balint? Cine? O gașcă care să spunem că e nemulțumită, dar nu văd niciun jucător la Craiova care să îi spună lui Balint: 'Domn’e, ce faci tu nu e bine', pentru că… Cine? (n.r. Koljic, Gustavo?) Unde a jucat Koljic până să vină la Craiova? Mercenarii nu cred că… Ei vor să joace, să mai dea un gol… Nici Găman nu poate să îi spună lui Balint ceva și pe ton de scandal în vestiar. Nu se pune problema de așa ceva.

Balint a greșit că a mers la Craiova, asta e părerea mea. Eu i-am spus și lui. Pentru că e un club destul de greu, unde sunt destul de multe influențe colaterale. Rotaru este și el un om influențabil. E un Becali la o scară mai mică, din ce știu eu, deci e greu de lucrat acolo. Craiova e un club condus de un oraș, unde sunt fel și fel de tabere”, a declarat Dinu Gheorghe pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!