Patronul CFR-ului, decizie radicală după jocul cu Rapid: „Nu vreau să risc! O să am o ședință cu jucătorii și cu staff-ul tehnic!”

CFR Cluj Dan Petrescu Nelutu Varga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 11:16
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 11:40

Victoria chinuită cu Rapid l-a nemulțumit pe Neluțu Varga. 

Chiar dacă a câștigat meciul cu Rapid, din etapa a 27-a, 2-1, și s-a îndepărtat la 8 puncte față de FCSB, ocupanta locului doi, la CFR nu este liniște. Clujenii au suferit în repriza a doua în partida cu giuleștenii, Dan Petrescu fiind salvat de golul lui Ciprian Deac (36 ani) din minutul 84. 

Însă, chiar dacă echipa sa a obținut cele 3 puncte, Neluțu Varga nu este mulțumit de modul în care joacă CFR-ul și a convocat o ședință cu toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic. 

Neluțu Varga: „Nu mi-a plăcut repriza a doua! Ceva se întâmplă!”

„Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă. Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim.

O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres. 

Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația. Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”, a declarat Neluțu Varga, conform gsp

Neluțu Varga: „M-am trecut cu datorii de 10 milioane de euro”

Neluțu Varga a confirmat restanțele salariale de la CFR, dar a ținut să precizeze că în urmă cu 5 ani, când a preluat clubul din Gruia, clujenii aveau datorii de 10 milioane de euro. 

De asemenea, omul de afaceri a ținut să-i asigure pe jucători și pe toți membrii staff-ului tehnic că își vor primi toți banii până în luna martie, iar acest lucru nu trebuie să-i descurajeze din a câștiga al cincilea titlu consecutiv. 

„Lumea nu știe că, după ce am dat afară vechea conducere, m-am trezit cu datorii mai vechi, de 10 milioane de euro. 

Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am știut nimic despre ce se întâmpla, de fapt. Am achitat deja opt, am încercat să țin pasul și cu salariile. Dar nici eu nu sunt sac fără fund! Au fost jucători aduși pe bani mulți, unii nu jucau, apoi am plătit și ca să plece. De aceea am și demarat un audit. 

Nu e vorba de răutate, de răzbunare, dar dacă cineva a greșit, să plătească! Iar jucătorilor le-am promis că până la finalul lunii martie vom ajunge cu salariile la zi. Eu o să mă țin de promisiune, dar și ei trebuie să dea mai mult”, a precizat principal finanțator al CFR-ului. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!