Jucătorul cu care CFR Cluj poate da lovitura pe piața transferurilor: "Are o calitate care este cerută!"

CFR Cluj Constantin Zotta Mihai Stoica otto hindrich Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 10:44
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 10:45

Un tânăr jucător s-a impus surprinzător în echipa de start a lui CFR Cluj și a avut evoluții excelente pentru campioana României.

Este vorba despre Otto Hindrich, portarul de doar 19 ani al campioanei, care i-a luat de multe ori fața lui Cristi Bălgrădean și a fost lăudat inclusiv de Dan Petrescu. Dintre cele 12 meciuri jucate în acest sezon, goalkeeper-ul născut chiar la Cluj-Napoca a reușit să scape fără gol încasat în opt ocazii.

Otto Hindrich, titularul surprinzător de la CFR Cluj

Hindrich este unul dintre puținii tineri care își fac loc în echipa lui CFR Cluj, alături de Claudiu Petrila, iar portarul poate face obiectul unui transfer important în străinătate, mai ales că are și un fizic excelent, crede fostul arbitru Constantin Zotta.

"Unui portar trebuie să-i ceri să scoată ce are de scos. Alea normale, să nu ia goluri ușoare. Cred că ar putea fi, peste doi-trei ani, unul dintre puținii jucători pe care CFR Cluj ar putea să scoată niște bani.

Văd că doar FCSB și Craiova fac bani din vânzări. Are o calitate care este cerută. Niciun scouter de la un club important nu se uită la un portar dacă n-are cel puțin 1.88m, iar la noi văd că sunt promovați portarii cu talie mai mică", a spus Zotta, la Telekom Sport.

Prezent în studio, Mihai Stoica a oferit și câteva exemple de la FCSB.

"Cei născuți de la 2000 încoace sunt foarte mari. Târnovanu, Ducan, născut în 2001, Hindrich, în 2002. Nu mai vorbim de al nostru, născut în 2007, care 100% a depășit doi metri. Acum sunt foarte mulți mici, dar uite, Horațiu Moldovan n-are talie, dar a făcut un sezon de excepție", a spus managerul general de la FCSB.

  • 13 meciuri a strâns Otto Hindrich la prima echipă a lui CFR Cluj, încasând doar șapte goluri
  • 450.000 de euro este cota de piață a portarului, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!