PARADOXUL GALCA. Afara din Liga, aproape eliminata din Europa, Steaua lui Galca e aproape de un record istoric in Romania

PARADOXUL GALCA. Afara din Liga, aproape eliminata din Europa, Steaua lui Galca e aproape de un record istoric in Romania

"Ar trebui demis Galca de la Steaua?", este una dintre intrebarile tot mai des vazute pe retelele de socializare, unde fanii stelistii isi exprima nemultumirea pentru rezultatele cluburi din Europa, dar si pentru lipsa de agresivitate din ultimii ani.

Cine s-a intrebat pana acum daca Galca ar trebui demis, ar trebui sa vada cum acelasi Galca a reusit, ca in primul sau an ca antrenor principal pentru un club din Liga I, sa produca cea mai puternica si eficienta fata a Stelei intr-un tur de campionat din anii '90 si pana acum.

In timp ce in competitiile europene Steaua a avut de suferit, incepand cu eliminarea din play-off-ul Ligii, pana la infrangerea din Danemarca cu Aalborg care ii reduce drastic sansele la calificarea in primavara, in campionat Steaua lui Galca are un tur de vis.

Cu o etapa ramasa de jucat din turul de campionat, Steaua are 40 de puncte. Galca a reusit deja sa depaseasca forma Stelei sub comanda lui Reghe, din turul sezonului trecut. Atunci, Steaua termina turul cu 39 de puncte.

Daca va bate si in ultima runda, pe CSMS Iasi, Steaua va face 43 de puncte, iar Galca va reusi sa depaseasca si performanta lui Reghecampf din primul sau sezon la Steaua, cand clubul a terminat trul cu 41 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies