Intre Dinamo Kiev si CraiOlguta! Steaua poate trai un cosmar pe Ion Oblemenco joi, de la 20:30, pe ProTV! Ce problema are Galca

Intre Dinamo Kiev si CraiOlguta! Steaua poate trai un cosmar pe Ion Oblemenco joi, de la 20:30, pe ProTV! Ce problema are Galca

CSU Craiova - Steaua, joi de la 20:30 in direct la ProTV

Ionut Lupescu a vorbit despre situatia de la echipa nationala, acolo unde Romania a urcat pe locul 15 in clasament dupa rezultatele bune inregistrate in aceasta campanie de calificare.

Fostul international a vorbit si despre cariera lui Sanmartean, cel care ar trebui sa serveasca ca si exemplu pentru tinerii jucatori, dar si despre situatia de la Dinamo, acolo unde Danciulescu i-a luat locul lui Stoican.

Despre echipa nationala: "Nu neaparat locul 15 in clasamentul FIFA e important, ci ca suntem pe primul loc in grupa dupa 4 etape si cu perspective foarte bune la calificare. Din moment ce Piturca a dorit sa plece, trebuia sa gaseasca o alternativa si cred ca a gasit cea mai buna alternativa, chiar daca Iordanescu nu a fost zi de zi in fotbal. Sper ca dupa 6-7 meciuri sa avem in proportie de 90% calificarea.  Ati vazut si cu Feroe cat de important si de greu e sa castigi.", a spus Ionut Lupescu."

Despre Sanmartean: "Lucian e un jucator bun, din pacate a aparut prea tarziu in fotbalul international si poate e o urma de regret ca in tinerete nu s-a impus mai mult. Ar trebuie sa le dea de gandit celor mai tineri. "

Despre situatia de la Dinamo:
"Nu ii face niciun favor lui Ionel daca il pune antrenor, el nu a terminat scoala de antrenor si riscul e mare sa-si strice si cariera. Cariera de antrenor se termina foarte repede daca nu ai grija de ea si daca nu te pregatesti pentru ea. Sper ca totusi Ionut sa redreseze clubul si pe viitor sa creasca jucatori si sa aduca si un antrenor care sa se bata la titlu. Rednic are experienta, Claudiu ar trebui sa mai invete, sunt jucatori care de abia s-au apucat de antrenorat.

Despre Craiova - Steaua din Cupa: "Probabil ca elanul celor din Craiova ar putea sa fie un atu, Steaua se pregateste si de meciul din Europa League, va fi greu, dar asta e frumusetea Cupei pentru ca cineva va castiga si cineva va pierde."

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies