Liga 1

Atacantul dorit de Steaua pune presiune pentru transfer: "Vreau sa-mi dea Sanmartean pase de gol!"

Steaua negociaza transferul unui atacant in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Decembrie 2014, 13:52
Data actualizarii: Marti 02 Decembrie 2014, 14:05

Mihai Roman este atacantul cu care Steaua spera sa ajunga in grupele Champions League toamna viitoare. La 22 de ani, jucatorul crescut de Universitatea Craiova este foarte aproape de un pas urias in cariera.

Pandurii este deschisa la negocieri, dar vrea sa scoata cat mai multi bani de pe urma transferului. Oferta de 600 de mii de euro facuta de Steaua este considerata prea mica de catre oficialii clubului Pandurii.

"E un lucru imbucurator pentru mine ca o echipa ca Steaua se intereseaza de mine, ca sunt in vizorul ei. Asta ma bucura foarte mult si-mi da incredere ca pe viitor sa muncesc mai mult si sa ajung la o echipa precum Steaua."

"Nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Nici cu cineva de la mine din club."

"Acum am nevoie de jocuri in picioare. Si nu stiu daca in acest moment sunt complet pregatit sa incep ca titluar la Steaua. Nu stiu. Dar cu munca si seriozitate, cred ca pot face fata cat de curand ca sa joc din primul minut."

"Steaua cere mult, cere foarte mult. Ca atacant, la Steaua trebuie sa fii foarte bun marcator. Lumea nu are rabdare cu tine. Asta trebuie la un atacant, sa inscrie goluri."

"Imi place foarte mult de Lucian Sanmartean. Mi-as dori sa joc cu el si sa-mi dea pase de gol. Cu Sanmartean, fotbalul este mult mai usor. L-am vazut si la nationala, la antrenamente. E magic, magic e cuvantul.", a spus Mihai Roman intr-un interviu pentru DigiSport.

Valeriu Argaseala incerca sa convinga conducerea clubului Pandurii sa accepte transferul in aceasta iarna, iar jucatorul sa ramana la Targu Jiu pana la finalul sezonului.

Modifică setările cookies