Pantilimon, Torje si Bogdan Stancu, ultimele BOMBE date de echipele din Liga 1! Care e urmatorul jucator care pleaca pe bani multi?

Autor: Sport.ro
Luni 22 August 2011, 12:35

	Pantilimon, Torje si Bogdan Stancu, ultimele BOMBE date de echipele din Liga 1! Care e urmatorul jucator care pleaca pe bani multi?

Transferul lui Gabi Torje intra direct in topul celor mai tari transferuri facute de echipele din Liga 1. Mai sunt insa multi jucatori in Liga 1 care o pot lua pe urmele lui!

- Florin Gardos, 22 de ani - in ciuda faptului ca a pierdut prima echipa a Stelei, Gardos este un jucator de mare viitor care poate ajunge la o echipa mare din Europa pe bani multi daca va reusi sa treaca peste perioada mai grea.

- Marius Alexe, 21 de ani - alaturi de Torje, Alexe e principala marfa de export a lui Dinamo. Cum Torje a plecat deja la Udinese, cu siguranta Alexe ramane jucatorul pe care Dinamo va incerca sa scoata bani frumosi fie la iarna, fie vara viitoare.

- Mihai Costea, 23 de ani - atacantul Stelei este inca tanar si a aratat deja ca poate exploda la Steaua dupa golurile din campionat. Adus cu 1,4 milioane de euro, Costea poate sa egaleze transferul lui Bogdan Stancu de la Steaua si chiar sa il depaseasca.

- Ovidiu Herea, 26 de ani - desi are deja 26 de ani, Herea este vedeta echipei lui Razvan Lucescu si cel mai "atractiv" jucator al alb-visiniilor pentru echipele din strainatate.

Care va fi urmatorul jucator roman din Liga 1 care va ajunge la o echipa mare din strainatate? (19487 voturi)
 
Marius Alexe
37.21%
7252 voturi
 
Mihai Costea
24.87%
4847 voturi
 
Ovidiu Herea
9.85%
1920 voturi
 
Florin Gardos
28.06%
5468 voturi
Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT