Inca un pariu castigat de Hagi! Ce legatura are cu cele mai tari transferuri ale verii: Pantilimon la City si Torje la Udinese!

Autor: Sport.ro
Luni 22 August 2011, 11:03

	Inca un pariu castigat de Hagi! Ce legatura are cu cele mai tari transferuri ale verii: Pantilimon la City si Torje la Udinese!

Jucatorii promovati de Hagi incep sa cucereasca Europa!

Inca o dovada ca Hagi e Rege cand vine vorba de ochirea jucatorilor cu potential. Fotbalistii promovati de el la echipele antrenate pana acum incep sa ajunga departe. Prima data s-a intamplat la Galata cu Frank Ribery, jucator pe care l-a luat din liga a patra si l-a promovat pana a ajuns la Bayern si in nationala Frantei.

Torje era doar un pusti cand a fost aruncat in lupta din Liga I. Micutul mijlocas s-a descurcat si a ajuns in scurt timp sa fie comparat cu Messi. A urmat transferul la Dinamo pe 2 milioane de euro si acum trecerea la Udinese pentru 4 milioane de euro.

Hagi a mai dat lovitura cu un alt jucator de la Poli. Portarul Pantilimon a ajuns la bogatii Angliei - Manchester City in poate cel mai surprinzator tranfer din Premier League. Tot Hagi a avut incredere in Pantilomon pe cand acesta juca la Aerostar Bacau.

In fine, Hagi a renuntat pentru moment la antrenorat si se ocupa de academia sa. Si o face bine! Pustii sai au batut Real Madrid si Inter Milano saptamana trecuta la Talent Cup, de la Constanta.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT