Inca un pariu castigat de Hagi! Ce legatura are cu cele mai tari transferuri ale verii: Pantilimon la City si Torje la Udinese!

Autor: Sport.ro
Luni 22 August 2011, 11:03

	Inca un pariu castigat de Hagi! Ce legatura are cu cele mai tari transferuri ale verii: Pantilimon la City si Torje la Udinese!

Jucatorii promovati de Hagi incep sa cucereasca Europa!

Inca o dovada ca Hagi e Rege cand vine vorba de ochirea jucatorilor cu potential. Fotbalistii promovati de el la echipele antrenate pana acum incep sa ajunga departe. Prima data s-a intamplat la Galata cu Frank Ribery, jucator pe care l-a luat din liga a patra si l-a promovat pana a ajuns la Bayern si in nationala Frantei.

Torje era doar un pusti cand a fost aruncat in lupta din Liga I. Micutul mijlocas s-a descurcat si a ajuns in scurt timp sa fie comparat cu Messi. A urmat transferul la Dinamo pe 2 milioane de euro si acum trecerea la Udinese pentru 4 milioane de euro.

Hagi a mai dat lovitura cu un alt jucator de la Poli. Portarul Pantilimon a ajuns la bogatii Angliei - Manchester City in poate cel mai surprinzator tranfer din Premier League. Tot Hagi a avut incredere in Pantilomon pe cand acesta juca la Aerostar Bacau.

In fine, Hagi a renuntat pentru moment la antrenorat si se ocupa de academia sa. Si o face bine! Pustii sai au batut Real Madrid si Inter Milano saptamana trecuta la Talent Cup, de la Constanta.

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale. Cine a scăpat de tăieri
BRAT