Pancu: "Avem nevoie de puncte ca de aer. Va fi o partida fara sentimente la Iasi!"

Autor: Sport.ro
Marti 08 Aprilie 2008, 09:51
"INCERC SA LE IMPART COLEGILOR DIN EXPERIENTA MEA!"

Daniel Pancu spune in Prosport ca in meciul de la Iasi, cu Poli, nu vor loc pentru sentimente. Atacantul nu ia in calcul decat o victorie rapidista, mai ales ca acum are posibilitatea de a se implica activ la echipa. 

"La Iasi am crescut si m-am lansat in fotbalul mare. Dar sunt profesionist si acum joc la Rapid, deci voi face totul pentru ca echipa mea sa castige, mai ales ca avem nevoie de puncte ca de aer. Deci va asigur ca va fi o partida fara sentimente!"

Va mai ramane antrenor secund la Rapid? "E o situatie de conjunctura. Nu cred ca voi ramane pe acest post. Eu sper sa-mi ajut echipa mai mult de pe teren decat de pe banca. Abia peste vreo doi sau trei ani ma voi gandi la o cariera de antrenor".

"La Rapid e obligatoriu sa ai rezultate. Asa ca numai cu dreptul trebuie sa-ti faci debutul. In Giulesti intotdeauna este presiune si trebuie sa faci tot posibilul sa castigi".

"Antrenorul a mai discutat cu mine in privinta jucatorilor, dar nu si in ceea ce privește echipa de baza. Ce-i drept, la sedintele de pregatire ma implic mai mult, incerc sa le impart colegilor din experienta mea", a spus Pancu pentru Prosport.

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies