Ionut Negoita Dinamo Steaua stefan Barboianu Valeriu Argaseala Superliga

"Pai si noi nu primim nimic?" Gluma stelistilor dupa ce Negoita a fost suspendat si va trebui sa PLATEASCA pentru ca l-a facut blatist pe Barboianu

50.000 lei amenda si 8 luni de suspendare. Atat a primit Negoita pentru ca l-a facut blatist pe Barboianu si nu a demonstrat-o.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 21:34
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 22:55

Negoita promitea sa faca dezvaluirile anului dupa derbyul cu Steaua. L-a dat afara pe Barboianu de la club, pe care l-a acuzat ca era "cumparat" de Steaua, a spus ca stie "cine, cat si unde", dar a uitat sa faca publice aceste informatii. Pentru asta, seful lui Dinamo va trebui sa plateasca.

Dupa ce au aflat ca Negoita a primit 8 luni de suspendare si o amenda de 50.000 lei, stelistii s-au tinut de glume la adresa sefului dinamovist

"Pai si noi nu primim nimic? Ar trebui sa ne dea si noua ceva ca pe noi ne-a lezat :)", a declarat, in spirit de gluma, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, la sosirea in tara, dupa ce Steaua s-a intors din Slovacia.

Negoita nu a scapat inca de necazuri. Barboianu a anuntat ca va merge mai departe in acest caz si in civil, unde a deschis un proces. Pana acum nu a fost niciun termen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!