stefan Barboianu Dinamo Ionut Negoita Superliga

Prima reactie a lui Barboianu dupa ce a castigat razboiul cu Negoita: "Chiar daca ai bani, nu poti sa spui toate prostiile"

Stefan Barboianu a castigat procesul cu Negoita. Patronul lui Dinamo a fost suspendat pentru opt luni si amendat cu 50.000 de lei. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 20:40
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 20:52

Stefan Barboianu rasufla usurat dupa ce Federatia i-a dat dreptate in procesul cu Ionut Negoita. Fundasul de 27 de ani spune ca acesta este doar inceputul. Vrea sa isi gaseasca dreptatea si in instantele civile.

"E o bucurie foarte mare pentru mine, am promis ca o sa fac tot posibilul sa demonstrez intregii tari ca tot ce s-a spus sunt niste prostii. Am vrut sa arat ca nu poti sa vorbesti orice, chiar daca ai bani. Acum am fost eu in acest scandal, pe viitor poate sa fie si altcineva."

"Nu am apucat sa vorbesc cu avocatul meu sa-mi spuna daca decizia e ok. Eu ma bucur ca am castigat, ca am demonstrat ca nu sunt vinovat. Toata lumea vede acum ca acele vorbe au fost mari aberatii."

"Deja dosarul este si in civil, probabil ca dupa vacanta judecatoreasca vom avea si un prim termen. Nu fac niciun pas inapoi, pentru ca nu este posibil sa spui asa ceva."

"Mi-a facut rau mie, a facut rau familiei mele si oamenilor din jurul meu. A fost un soc pentru noi ce s-a intamplat, dar ma bucur ca s-a facut dreptate", a declarat Barboianu la DigiSport.

Negoita, suspendat si amendat

Stefan Barboianu a castigat procesul impotriva lui Negoita la comisii. Patronul lui Dinamo a primit o suspedare de opt luni, plus o amenda de 50.000 de lei, pentru ca nu a putut sa isi probeze acuzatiile grave la adresa lui Barboianu, anunta Gazeta Sporturilor.

"Este un prim proces castigat, voi analiza imptruna cu Stefan daca o vom ataca. Oricum urmeaza sa ne judecam si in instantele civile, unde clientul meu va cere daune morale", a declarat avocatul lui Barboianu, Dan Idita, pentru sursa citata.

Negoita a rabufnit dupa meciul cu Steaua

 

"In cazul lui Barboianu vorbim de golanie, de ticalosie. Nu vorbim de despartire amiabila, a fost dat afara. Maselele stricate trebuie date afara. Va aduceti aminte cand Mititelu a zis ca e un tradator? A avut dreptate Mititelu si am auzit si de la altii. Si-a tradat colegii."

"Stiu cine, stiu locul, stiu si despre cat e vorba. Le voi spune in fata autoritatilor, nu public. Fiecare jucator care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum inainte", a spus Ionut Negoita in primavara, imediat dupa meciul cu Steaua.

In asfel de cazuri, regulamentul FRF prevede sanctiuni care pot afecta si clubul (amenda sau chiar depunctare), insa pedeapsa dictata azi de Comisii se refera doar la patronul Ionut Negoita

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!