VIDEO Ovidiu Burcă a lămurit tema care-i "apăsa" pe dinamoviști. Rămâne în conducere? 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 23:05
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 23:02

Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare și ia decizii importante. 

Ovidiu Burcă (43 de ani) și-a anunțat marți demisia de la gruparea din Ștefan cel Mare, iar miercuri a susținut o conferință de presă în care a început abrupt cu persoanele cărora le mulțumește, a vorbit apoi despre cauzele deciziei sale și a continuat cu un mesaj pentru posibilii succesori pe banca lui Dinamo. 

"Rămâi în conducere?", a fost întrebat Ovidiu Burcă în conferința de presă care a avut loc miercuri, după prânz. Răspunsul tehnicianului în vârstă de 43 de ani a venit pe un ton ferm. Burcă a întărit că nu e interesat să rămână în board-ul clubului. "Nu, plec definitiv. Nu a fost niciodată o altă opțiune în afară de a fi antrenorul acestei echipe", a replicat apăsat antrenorul care a promovat-o pe Dinamo în eșalonul de elită al fotbalului românesc. 

Burcă a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasamentul Superligii, cu 10 puncte după 17 etape. Antrenor interimar a fost numit unul dintre secunzii lui Burcă, Sorin Colceag, fost portar important în Liga 1. 

Dinamo a avut o evoluții neconcludente, iar șefii 'câinilor' au încropit o listă cu posibili înlocuitori de mai mult timp. Pe listă se află, printre alții, Ionuț Badea, Liviu Ciobotariu și Florin Bratu. Ciobotariu a demisionat miercuri de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!