OUT de la FCSB? "Vor exista repercusiuni / Gigi va fi foarte supărat"

Malcom Edjouma Adrian Ilie FCSB Gigi Becali Valeriu Rachita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 12:30
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 12:29

Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocașul lui FCSB, a făcut o declarație neobișnuită după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în care a și marcat.

După meci, Edjouma a oferit o declarație care a părut să facă trimitere la patronul Gigi Becali: "Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute!".

Malcom Edjouma, OUT din echipa lui FCSB? Valeru Răchită: "Vor exista repercusiuni"

Valeriu Răchită, fostul jucător al Stelei, salută "declarația de fotbalist cu personalitate" a lui Malcom Edjouma, însă spune că vor exista repercusiuni pentru mijlocașul francez, cel mai probabi trimiterea sa pe banca de rezerve.

"Declarații de fotbalist cu personalitate, dar va avea repercusiuni această declarație de aseară. La Gigi nu poți să miști în front. El are nevoie de slujitori.

Faci ce spune Becali, nu așa a spus el, că FCSB asta e? 'Cum îți permiți tu să zici că te schimbăm dacă nu dădeai gol? Nu, mă, tu stai acolo. Îți dau bănii, te plătesc ca să faci ce spun eu. N-ai voie să ai personalitate și să spui ceea ce gândești'", a spus Valeriu Răchită, la Fanatik.

Adi Ilie: "Edjouma a făcut o gafă cu declarațiile respective. Gigi o să fie foarte supărat"

Adi Ilie și-a exprimat și el opinia. "Cobra" crede că Gigi Becali va fi foarte deranjat de reacția lui Malcom Edjouma, însă patronul celor de la FCSB nu își va permite să piardă un jucător atât de important.

"Din punctul meu de vedere, Edjouma face o gafă cu declarațiile respective. El trebuie să intre la fiecare meci în teren, să ajute echipa, să dea un randament bun. Steaua (n.r - FCSB) are un lot foarte bun de jucători, mai ales la mijloc. Edjouma joacă foarte bine în momentul de față.

Edjouma nu trebuie să spună că trebuie să dea gol ca să joace. Trebuie doar să joace, să nu facă o aluzie la patron. Din punctul meu de vedere, Gigi o să fie foarte supărat, dar cred că o să-i treacă pentru că acum are nevoie de Edjouma. Dă un randament foarte bun și e unul dintre jucătorii constanți din echipă. Unde o să sufere Edjouma, dacă mai vorbește, este că poate nu îl va lăsa Gigi să plece dacă va avea o ofertă, să își pună ambiția", a spus și Adi Ilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!