Edjouma surprinde la flash-interviu: „Dacă nu marchez, se întâmpla asta!”

FCSB - Universitatea Craiova Edjouma Superliga Superliga Malcom Edjouma
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 22:59
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:02

FCSB a smuls un rezultat de egalitate cu Universitatea Craiova (1-1).

Formațiile s-au duelat în primul meci al primei etape din play-off-ul Superligii. După ce Jovan Markovic s-a distrat cu apărarea adversă în prima repriză și a deschis scorul, Malcom Edjouma s-a înălțat ca un șoim peste defensiva adversă și a restabilit egalitatea în partea a doua a meciului, aducând un punct la echipa „roș-albastră”.

Edjouma surprinde la flash-interviu: „Dacă nu marchez, se întâmpla asta!”

După meci, Malcom Edjouma a evidențiat faptul că e fericit pentru că a reușit să marcheze și că adoră să joace împotriva echipelor puternice. De asemenea, fotbalistul FCSB-ului a punctat faptul că în cazul în care nu marchează, atunci e o posibilitate destul de mare să fie schimbat.

  • Malcom Edjouma

„În repriza a doua am avut o reacție bună. Ei au avut doar o acțiune sau două și au înscris. Când vin din spate, mă folosesc de fizicul meu și marchez. Da, sunt foarte fericit că am înscris și mă bucur și pentru rezultat. E play-off-ul și îmi place să joc împotriva echipelor mari. Când e meciul mai greu, trebuie să arăți că ești puternic. 

Nu ştiu cum să răspund pentru că e greu şi pentru mine. Trebuie să înscriu de fiecare dată. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac”, a spus Malcom Edjouma, după meci.

FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Jovan Markovic a deschis scorul în minutul 32 al meciului, după o fază splendidă din interiorul careului „roș-albaștrilor”. Malcom Edjouma a restabilit egalitatea în minutul 66, în urma unei centrări excelente oferite de Risto Radunovic.

Tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al arbitrului Florin Andrei, iar cele două echipe au împărțit punctele în prima confruntare din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!